TRUDNOJ ALEKS SE NAGLO SLOŠILO: Hitno se oglasila, u STRAHU kako je DETE!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić očajna!

TRUDNOJ ALEKS SE NAGLO SLOŠILO: Hitno se oglasila, u STRAHU kako je DETE!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon što je javnost ostala užasnuta rečima izvesne "Vele Viki", korisnice društvene mreže TikTok koja je u "lajvu" izgovorila monstruozne pretnje da će svoju dvogodišnju ćerkicu "zaklati i tući dok joj ruke ne otpadnu", ona se ovim povodom oglasila i još više razbesnela region.

Foto: Printscreen/https://twitter.com/mina_vrbaski

Tiktokerka Vele Viki

 

Tim povodom se sada oglasila i starleta i buduća majka, Aleksandra Nikolić, koja je na Instagram profilu objavila fotografiju ove influenskerke, te uputila javno apel da ljudi reaguju. 

Ne znam da li je dotična puštena iz zatvora, ali mene jedino što brine jeste kako je ovo dete. Svako dete zaslužuje lep i bezbrižan život, a ne maltretiranje, ogavne veštice, koja sebe naziva ženom, majkom, kraljicom, divna borba za svoju ćerku! Fuj i užas! - napisala je Aleksandra Nikolić na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

- Da se obratim... Pustite me na miru, znate? Nemojte da ovo crno (crna marama koja se nosi povodom smrtnog slučaja) pređe kod vas! Ne znate vi mene još... Pustite mene i moje dete na miru! Ona ima šta da jede, uvek jede. Svako ima pravo da pukne! Ali nećete vi go*nari sa TikToku da mi govorite gde je mom detetu bolje. Ja sam do dete rodila, ja sam to dete učila dve i po godine, tako da možete da mi pljunete pod prozor! Mogu da vam pokažem samo ovo (srednji prst). Moje dete je sa mnom i uvek će biti. Majmuni, jedite go*na - istakla je tiktokerka u okviru svoje objave, nakon čega je obrisala profil na ovoj mreži.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading