OTKRIVEN PRAVI IDENTITET BRATA ANELI AHMIĆ: Mračna prošlost isplivala na videlo, zbog OVOGA je HAPŠEN, sad je jasno sve!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok Aneli Ahmić pravi haos u ,,Eliti" pominjajući brat Ajlina Ahmića, sada su isplivali šokantni detalji o njegovoj prošlosti!

OTKRIVEN PRAVI IDENTITET BRATA ANELI AHMIĆ: Mračna prošlost isplivala na videlo, zbog OVOGA je HAPŠEN, sad je jasno sve!

Foto: TV Pink/printscreen

Sedma sezona rijalitija "Elita" zakuvava, a starleta Aneli Ahmić napravila je opštu pometnju u javnosti kada je još na samom početku iznela niz optužbi na račun Stanije Dobrojević, te istakla da joj je ukrala supruga Asmina Durdžića i rastavila ga od ćerke.

Međutim, Aneli nije jedina javnosti poznata osoba koju je porodica Ahmić iznedrila. Naime, kako su mediji svojevremeno pisali, u specijalnoj policijskoj akciji "Rez" bosanskih nadležnih organa, u kojoj je uhapšen Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija, uhapšen je i muž nekadašnje "Zvezde Granda" Slađane Mandić, Ajlin Ahmić, inače rođeni brat učesnice "Elite", zbog krijumčarenja velikih količina droge.

 

Kako su dalje navodili balkanski mediji, inspektori su tokom akcije, pored velike količine narkotika, od uhapšenih oduzeli i oružje, automobile, mobilne telefone, bankovne kartice, ali i nekoliko svesaka koje su posebno značajne za istragu.

Međutim, Ahmić je nakon šest meseci boravka u pritvorskoj jedinici zatvora u Vojkovićima pušten na slobodu po "sili zakona", jer optužnica još uvek nije podignuta.

Ajlin je, inače, poznati dubrovački MMA borac, a ovo nije jedini put da je uhapšen. Njemu su lisice na ruke bile stavljene i 2017. godine u akciji "Piramida", takođe bosanske policije zbog iznude novca.

Foto: ATA Images, Instagram

Ajlin Ahmić, brat Aneli Ahmić

 

Podsećanja radi, nova učesnica "Elite", Aneli Ahmić, u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević iznela da ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, a kasnije i ostavio zbog nje. Aneli je odmah iznela da je čovek sa kojim ima dete veliki prevarant, a u austrijskim medijima se pojavila informacija da nije plaćao fakture i nezakonito je prisvojio 43.000 evra o trošku jedne kompanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Melanija

24.02.2024 19:35

I kakve veze to ima sa realitijem. Koliko znam moj Pećanac Naser je j*bo obe sestre Bekvalec i plus se tukao u beogradsko Zari sa Sekulovićkom.

Ugled

24.02.2024 20:58

Aneli reče da je ona iz ugledne porodice, Mića reče sa je ona iz gospodske kuće. Gledaoci je proglasiše da ima dostojanstva Aneli i Anita. A kad ono Aneli završila nikoju školu, ima u kući bojiler , nosa kofere i beži od policije. Sve baš ugledno i sa dostojanstvom do jahanja sa čaršafom preko glavve. Janjuše budaletino, u šta si se ti upetljao ?

Odgovori 14 1
Melanija

24.02.2024 21:07

@Ugled - Sto puta bolje nego da je sa Majkitom čedomorkom.

Sokolac

24.02.2024 22:42

Znalo se odma ko joj je brat,da je covjek zelio da bude upleten u ovo oglasio bi se na bilo koji nacin,ne znam sta petljate covjeka u ovo,roditelje,bracu i sestre ne biramo