U ELITU ULAZI DA PREOTME MIONI ŠA: Bivša učesnica odlepila za Aleksićem, želi ga samo za sebe!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica Elite je otkrila da planira da se vrati u rijaliti i zavede Ša.

U ELITU ULAZI DA PREOTME MIONI ŠA: Bivša učesnica odlepila za Aleksićem, želi ga samo za sebe!

Foto: ATA Images, Instagram

Bivša takmičarka "Elite 7" Vivien Kurtović nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima, odlučila je da progovori o svim aferama prvi put za Republiku. 

Naime, Vivien smo odmah uputila o najaktuelnim temama iz rijalitija, koji pomera sve granice gledanosti, a potom je progovorila o tragediji koja je zadesila njenu porodicu, za koju je saznala tek nakon što je izašla iz rijalitija. 

Vivien Kurtović je saznala da joj je brat iz inostranstva ubijen, te je ona za Republiku otkrila sve detalje, a potom je priznala da bi volela da se vrati u Elitu, jer ima plan da zavede zauzetog Nenada Aleksića Ša, koji joj se svideo:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vivien Kurtović

 

- To moja porodica nije želela da priča u javnosti, nisu želeli da dele te informacije, ali je to istina. Ja sam saznala da mi je brat ubijen nakon što sam izašla, i baš me je to šokiralo, jer me je to sačekalo baš u nezgodnom trenutku. Ja nisam ni uspela da saznam neke detalje, samo znam da je ubijen, on je bio student medicine, bio je baš cenjen među studentima i na fakultetu, profesiori su ga voleli - govorila je Vivien za Republiku, pa se osvrnula na povratak u Elitu:

- Meni se na samom početku svideo Mensur, ali se on odmah izjasnio, rekao je da ima devojku i ja to poštujem. Svideo mi se i Ša... Sad kad bih se vratila, zavela bih ga, zašto da ne... - priznala je Vivien za Republiku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

16.02.2024 12:59

Vivijen dušo, ne treba ti Ša nizašta na svetu. Nije on za tebe. Ti si dušica, tebi treba neko, zdrav, normalan .