PRETUČENA ANELI AHMIĆ, JEZIVA SCENA: Objavljene PRVE FOTKE unakaženog lica!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljene prve slike pretučene Aneli Ahmić!

PRETUČENA ANELI AHMIĆ, JEZIVA SCENA: Objavljene PRVE FOTKE unakaženog lica!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Kontroverzna starleta Aneli Ahmić i njen bivši izabranik Asmin Durdžić, sadašnji partner Stanije Dobrojević, i dalje su glavna tema medijskih izveštaja. Od samog početka njihovog odnosa u "Eliti" u septembru, javnost je svedok mnogobrojnih sukoba, a danas je isplivalo nešto što do sada nije viđeno nikada.

Na zvaničnom Instagram nalogu Aneli Ahmić, koji je vođen od strane njene sestre Site ili nekoga iz bliske okoline dok je ona u Beloj kući, osvanula je fotografija koja je šokirala javnost. Na fotografiji se jasno vidi velika modrica i podliv kod Ahmićeve oka, praćeni tvrdnjama da je ovo dokaz da ju je udarao bivši partner Asmin Durdžić.

- Dokaz da ju je udarao. Trebalo bi da kaže koliko često, smatramo da ga još štiti - piše na spornoj fotografiji.

Republika

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić pretučena

 

Ovo je prvi put da postoji konkretan trag fizičkog sukoba, nakon što se sukob između Aneli i Durdžića do sada svodio isključivo na verbalni nivo. Za sada se Asmin povodom ovoga nije oglašavao.

Ova potresna situacija dodatno je zakomplikovala već turbulentan odnos između Aneli i Asmina, stvarajući još veću pažnju medija i javnosti.

Ova nova situacija izazvala je brojne reakcije javnosti, koja je veoma zabrinuta za Aneli Ahmić i osuđuje svaki oblik nasilja. Takođe, postavlja se pitanje kako će se dalje odvijati ovaj sukob, s obzirom na to da je dosad bio uglavnom verbalne prirode.

Ovaj dramatičan obrt u vezi Aneli i Asmina jasno pokazuje da je njihov odnos pun iznenađenja i da se problemi između njih dublje ukorenjuju, ostavljajući javnost u iščekivanju novih dešavanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Trsha

10.02.2024 16:06

Ko je na ovoj slici?!? Aneli sigurno nije, ili je od pre par godina pre plasticnih operacija...!!! Nos, jagodice, nista ne pase!!! A i boja kose ne odgovara, kao na slikama sa Alibabom. Mozemo svi mi na lazne slike optuziti bilo koga, a dali je to posteno.