(VIDEO) Minin Toma progovorio o SVOJIM PROBLEMIMA U ŽIVOTU!

Autor:

Zadruga

21.03.2018

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što je odmah pomrsio konce u rijaliti vezi Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona Tomislav Panić je pokazao još veština koje ga čine dobrim rijaliti igračem!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tomislav Panić

Iako mnogi o njegovom privatnom životu nisu bili upućeni, voditelj Milan Milošević je u toku emisije odlučio da mu postavi par pitanja, a ono što je posebno zaintrigiralo javnost jesu emocije prema svojoj devojci, ali i njegova hladnokrvnost dok se mnogi zadrugari šale na njegov račun.

- Meni je ovde pravi život, imam sve, devojku, emocije. Uveče kad legnem razmišljam o meni i Mini. Mi smo se smuvali, niko nikog tu nije muvao. Zajedno smo uplovili u tu avanturu. Ona je sama izjavila da su tu proradile emocije. A što se tiče komentarisanja mene, pametnom čoveku to ne može da smeta. To je lepo i šaljivo. Treba prihviti svaku vrstu šale - rekao je Toma.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tomislav Panić i Mina Vrbaški

Međutim, kako je svima poznato da se mladi Toma bavi manekenstvom već šest godina, poznato je da se zbog toga suočavao sa mnogim predrasudama, a isto tako se vodila polemika o njegovom seksualnom opredeljenju, a on je iskoristio priliku da se javno oglasi povodom toga.

- Imao sam problema na početku, borim se sa tim već šest godina. Mislim da im treba dati prostora da se uvere, ali to se može primetiti da nisam gej - priznao je Tomislav.

Između ostalog, pojedini ukućani nisu poverovali u priču da je Panić svetski putnik, te da je sa 17 godina proputovao svet, a on je na to imao konkretan odgovor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tomislav Panić

- Ja nemam predrasude o tome šta ljudi pričaju, ne možeš nikom da zatvoriš usta. Mislim da ja nemam o tome šta da kažem šta drugi misle, ja znam sebe i živim onako kako ja želim. Ja imam sve dokaze, posle kad objavim sliku, onda kažu: ,"Pa to je stvarno istina sve što si rekao". Živeo sam u Pekingu jedno vreme. Posle sam čuo za indoneziju i kao ajde da odem tamo. Ja volim da trošim, mama me je upozoravala. 7 dana i Bali i oko Balija smo krstarili, plovili, družili se - ispričao je Toma.

Toma je u nastavku emisije imao još dodatnih komentara o ukućanima, a detaljno o ovom razgovoru u radio - emisiji "Amnezija" možete pogledati u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading