NAKON ŠTO JE SE PORODICA ODREKLA, ANĐELA ŠPARAVALO UPUTILA MAJCI BRUTALNU PORUKU: Trese se imanje u Šimanovcima, Bojana udarila nikad jače!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo se obratila porodici, pa otkrila kompletnu istinu o vezi sa Bojanom.

NAKON ŠTO JE SE PORODICA ODREKLA, ANĐELA ŠPARAVALO UPUTILA MAJCI BRUTALNU PORUKU: Trese se imanje u Šimanovcima, Bojana udarila nikad jače!

Foto: printscreen/ RTV Pink

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Anđela Šparavalo jejavno saopštila da je niko nije prisilio na odnos sa Bojanom Pavlović. Iako su Anđelini roditelji izrazili svoje neodobravanje veze sa Bojanom, Anđela je istakla da se oseća lepo u tom odnosu i da je njena odluka da bude sa Bojanom.

Anđela je istakla da bi, kada bi imala priliku, svojoj majci objasnila kako se oseća i izrazila bi joj svoju ljubav prema Bojani.

Munjez, izneo je svoje mišljenje da bi situacija bila drugačija da je Anđela iskreno govorila od početka. Slađa je burno reagovala, optužujući Anđelu da je pustila Bojanu da bude oterana iz paba. Ipak, Bojana je stala u odbranu svoje partnerke ističući da se ponašala u skladu sa svojim osećanjima i da nije bila spremna da se upušta u konflikt sa Anđelinom majkom.

Republika

Foto: E Stock

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

- Mene niko nije prisilio na ovaj odnos, to što on priča da će da me vrati na pravi put, to je njegovo. Meni je itekako lepo sa njom, meni da nije lepo, ne bih bila u tom odnosu. Ja ću njima da objasnim neke stvari kada izađem - govorila je Anđela.

- Hipotetički: Kada bi ušla mama Šparavalo, da li bi njoj branila prilazak Anđeli? - glasilo je pitanje.

- Nema šta ja da branim, ja sam poštovala njenu odluku...Volim kada se skakavci upale. Ja nisam imala problem s tim kada je ona stala na stranu svojih roditelja, niti sam se nešto gurala. Kako sam se osećala, tako sam se ponašala. Nisam debil i psihopata da se proganjam s njenom majkom po imanju - odgovorila je Bojana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading