OVA UČESNICA ZADRUGE je bila ludo zaljubljena u Acu Živanovića!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

19.03.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar nedavno je u razgovoru sa Drvetom mudrosti otkrila da jedna zadrugarka često priča o Pinkovoj zvezdi Aci Živanoviću, kao i da bi volela da im se on pridruži u Beloj kući. U pitanju je Ana Korać!

 

 

A post shared by Aleksandar Zivanovic (@acazivanovic) on Mar 16, 2018 at 12:55pm PDT

 

- Ana i Aca su se upoznali prošlog leta u jednom klubu, preko zajedničkih prijatelja. Ana je odmah bacila oko na njega, dopao joj se fizički, a svideo joj se i njegov stav. Popili su oboje malo više te noći i zajedno su napustili klub, niko nije znao gde su otišli zajedno te noći, a Ana je kasnije svima pričala da su oni samo poznanici i da ju je Aca samo odvezao do stana - počinje priču dobro obavešteni izvor za Pink.rs i dodaje:

- Međutim Ana od te noći nikada nije mogla da sakrije koliko joj se dopada Aca, čak je u nekoliko navrata inicirala susret, ali do toga nije došlo jer on nije bio spreman za nešto više. Ona ga je tad privukla svojim atraktivnim izgledom i to je to. Brzo ga je to prošlo, šta se desilo izmeđi njih, desilo se, ali ona nikad nije prestala da misli o njemu. Ma on je njoj tiha patnja, zbog toga često i priča kako bi volela da on uđe u ''Zadrugu'' - završava izvor.

 

?

A post shared by ?Ana Korać? (@ana_korac) on Nov 3, 2017 at 11:55am PDT

 

Međutim, Aca nije želeo da otkriva detalje svog poznanstva sa Koraćevom.

- Poznajem Anu, ali to šta smo imali i da li smo nešto imali ne želim da iznosim javno jer nije džentlmenski, pre svega. To su intimne stvari. Čuo sam da je u nekoliko navrata izjavila da bi volela da uđem u ''Zadrugu'', baš me je lepo nasmejala. Mada nikad ne reci nikad - rekao je kroz osmeh mladi pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading