(VIDEO) ŠOK: SLOBA OTIŠAO IZ BELE KUĆE, ali Luna ostala da da bi ga branila!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.03.2018

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku porodičnog sastanka koji je održan povela priča o sukobu koji su imali Marko Miljković i Sloba Radanović, ne bi li se to rešilo. Međutim, sve je otišlo u pogrešnom pravcu, pa je nastala nova rasprava između Miljkovića i Lune Đogani koja je branila svog dečka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna čuva leđa Slobi!

Marko je istakao da je samo imitirao Slobino ponašanje tokom svađe sa Milicom Dugalićjer mu je to bilo upečatljivo i da Sloba nije mogao da podnese istinu.

Te reči su pevača pogodile i on je napustio Belu kuću.  

Đoganijeva je ostala da raspravi situaciju. Kada se tenzija smirila ona je otišla do paba da bi proverila kako se oseća njen dečko i prepriča mu šta se sve izdešavalo za vreme dok on nije bio tu. 

- Rekla sam sada Marku:: "Jedno je igra, drugo je biti čovek, vidi da mu nije dobro. Pusti ga. On je rekao: "Evo obećavam neću da neću ništa reći dok on ne bude agresivan.". On tebe ne dira, ne gleda te. Zaboravi ga, kao da ne postoji, kao da je vazduh. Umeš ti i te kako da prokomentarišeš za njega u bradu. Čujem ja. Ponašaj se kao da je on vazduh - savetovala ga je Luna.

- Nemoj ti sada da govoriš u Markovo ime. Hoću da budem sam. Nemoj sad da mi pričaš neku priču. Pobegao sam odande da ga ne slušam, a ti si došla ovde da mi pričaš priču - bio je nervozan Sloba. 

- Idi reci tamo njima šta meni govoriš. Ja tamo dva sata stojim i gubim glas zbog tebe. Treba da kažeš, a ne da ustaneš i izađeš - uzvratila mu je Luna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubica

19.03.2018 14:20

pRAVA MUSKARCINA