NAJVEĆE suparnice zaratile, pale teške reči!

Autor:

Zadruga

17.03.2018

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević je svojim pitanjem u "Igri istine" izazvao pravu buru između Zorane Stefanov i Marije Ane Smiljanić. Odnos između njih dve je zategnut već danima, a sve zbog toga što su delile istog dečka Filipa Đukića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana i Marija Ana

Naime, Pinkova zvezda i maneken su dobili glavne uloge za novi projekat koji će se snimati u "Zadruzi", a od tada su ove dve suparnice još žešće zaratile, a sinoćna svađa je bila samo kap koja je prelila čašu i posle koje će netrpeljivost između njih dve biti mnogo veća.

- Ja sam znala da ću ja biti jedna glavna uloga, izabrana sam od strane vas, ne na svoju inicijativu. Sa druge stranu, glavnu ulogu igra Filip, ja sam znala da će to da izazove slične reakcije Marije Ane. Rekla sam da ja neću odustati od uloge, a ako neko drugi to ne želi da to prihvati, neka odustane, ja neću - branila je svoj stav Zorana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić

- Nije ljubomora u pitanju, to što ona kaže da se neće ljubiti sa njim, to je zato što se on zakleo da se neće poljubiti do kraja rijalitija sa njom i da ga ne privlači na taj način. Tu se ne pita ona, ja sam sa Filipom to rešila razgovorom. To je stvar principa, počela si da me hejtuješ, otkad sam ti rekla da me ne sprdaš na taj način, da me povezuješ sa Janjušem, da me hvataš za si*e. Filip je taj koji je rekao da je to ružno, da to ružno deluje napolju, da se tako ne predstavljam... Moraš da vodiš malo računa o higijeni, sediš na dasku preko koje svi pi*aju, ne bršeš se kada pi*aš, smrdiš kada dobiješ kao crkotina neka - vređala ju je Marija Ana.

- Na kraju se ispostavilo da je ona njega uslovila da ne priča sa mnom. To svedoči o tome koliko ona ima samopouzdanja, nije sigurna ni u Filipa, ni u samu sebe. Da je sigurna, ne bi tako uslovljavala dečka. Da je govorila kako je predoziranog Filipa vodila na čišćenje, to je meni ponižavajuće. Ovaj psihopata ovde, mora da vređa druge kako bi uzdigla sebe. Sedi dole prostakušo jedna - bila je iznervirana Pinkova zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading