MINSKO POLJE: Praznični specijal, gosti koji su obeležili 2023! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zadruga

27.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novu epizodu emisije "Minsko polje sa Jovanom" pogledajte na našem kanalu Republika TV

Kako se bliži nova godina i vreme praznika je, rešili smo da vam poklonim jedan mali specijal sa epizodama koje su obeležile drugi deo godine 2023.

 

U novoj epizodi emisije  "Minsko polje sa Jovanom" gledacete rekapitulaciju najzanimljivijih delova sa gostima koji su sedeli na našoj žutoj fotelji. 

 
Psiholog Jovana Jovanović u našoj emiisiji otvoreno je govorila o muško ženskim odnosima, Sanja Stankovic o najzanimljivijim momentima u “Eliti” kao i novinarka  Milena Videnović o sjaber kriminalu kroz koji je prošla, čiji će se epilog završiti na sudu. 

Novu epizodu emisije "Minsko polje sa Jovanom", možete pogledati u videu na početku teksta!

Redakcija emisije "Minsko polje sa Jovanom" vam želi srećne novogodisnje i Bozićne praznike! Provedite ih sa svojim najmilijima u lepoj i toploj atmosferi, a svoju omiljenu emisiju gledajte i u 2024. godini svake srede.

 

 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije. Emisija “Ispovesti”, “Porodice Elitnih”, “Lično sa”, “Rolerkoster”, “U trendingu sa Republikom”.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka

BONUS VIDEO: 


 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading