TO NIJE ISTINA: Ovako je reagovala Janjuševa majka na vest o SMRTI NAJMLAĐEG SINA!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija zadesila je porodicu Janjušević!

TO NIJE ISTINA: Ovako je reagovala Janjuševa majka na vest o SMRTI NAJMLAĐEG SINA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/instagram.com

Danas je tužan dan za porodicu Janjušević iz Prijepolja, jer se opraštaju od svog najmlađeg člana, Mihaila Janjuševića, koji je preminuo u 27. godini. Mihailo, inače mlađi brat poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, ostavio je porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi.

Porodična kuća Janjuševića ispunjena je jecajima i suzama, dok se rodbina i prijatelji okupljaju kako bi izrazili saučešće i pružili podršku porodici. Posebno potresne reči upućene su od strane Mihailove bake, koja se u suzama obraćala svom preminulom unuku.

Mihailo Janjušević bio je mladić koji se bavio modelingom i bio je poznat kao strastveni zaljubljenik u teretanu. Ova strast prema vežbanju bila je jedna od njegovih prepoznatljivih karakteristika, a njegov odlazak ostavio je prazninu u zajednici u kojoj je živeo.

Republika

Foto: Republika.rs

Mihailo Janjušević sahrana


Mihailova majka je podelila svoju potresnu reakciju na vest o sinovljevoj smrti, opisujući kako je saznala za tragediju i kako je reagovala na tu vest. Njene reči svedoče o bolu i neverici koji je zadesio celu porodicu Janjušević.

- Nisam mogla da verujem, novinar me zove i kaže po Bgu se šire priče da je Mihailo izvršio samoubustvo. Rekoh to nije istina, policija bi javila, mami (baki) pozlilo, krenula da kuka ja reko stani čekaj možda nije tačno, Ušli u stan, provalili i imali šta zateći unutra - rekla je Janjuševa majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading