(VIDEO) MAJKA I ĆERKA VIŠE NE GOVORE? Goca otkrila da ju je Teodora RAZOČARALA!

Autor:

Zadruga

16.03.2018

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se činilo da se Teodora Džehverović i njena majka Gordana sjano slažu i razumeju, današnje suđenje je dokazalo da se ćerki nikako ne dopadaju neki majčini potezi. U toku svoje odbrane Goca je iznela šokantne porodične razmirice koje se tiču Teodorinog učešća u rijalitiju!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

- Dragi zadrugari, vreme je za sledeće suđenje. Teodora je podigla tužbu protiv svoje mame Gordane zbog toga što pored svih apela i dalje spava pored kreveta u kom je ona sa Anđelom i non-stop joj prebacuje zbog bivšeg dečka i non-stop je blamira pa joj tako ugrožava vezu sa njenim dečkom. Nisu angažovali advokata, Sara će biti sudija - pisalo je u pismu Velikog šefa.

- Ne znam šta bih rekla, ona zna i sama da hoće da se prebaci, da ide u radionicu. Ja sam rekla da nema smisla da se odvaja od nas. Nisam rekla uopšte da me blamira niti da me ugrožava tako što mi prebacuje zbog bivšeg. Završavamo sa raspravama za stolom, muka mi je od toga. Ja treba da slušam kako ja ovde utišavam mamu, samo sam joj to zamerila, a što se tiče pominjanja bivšeg to je zato što ne želim da pričam o njemu više - rekla je Teodora.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović

- Možda ljudi nisu čuli da ja želim da idem u radionicu da spavam. Ja sam htela da odem i kod Fiće u krevet kad je Žiža otišla, ali nisam htela ni njima da smetam. Vidite i sami da je nestašica kreveta, htela sam u pab ali je bio zaključan. Ali, kad bi mi oni rekli ja se ne bih naljutila ni jednog trenutka. A to što je imala sa njim izgubila je poverenje kod mene, a rekla je da neće da ima odnose. Rekla mi je da od danas ni ona ne želi da govori za stolom. Ja možda nisam u pravu, ali nije ni poenta da uđem da bih ćutala. Meni je najbitnija sreća moje dece. Koliko je realna ta strast između Teodore i Anđela videćemo kad oni izađu napolje - rekla je Goca Džehverović i otkrila da je zbog nekih ćerkinih postupaka dolazila u sukob sa svojim suprugom koji je nju za sve krivio.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

- Suprug je mene krivio za sve, ja sam plakala. Nama je bilo strašno to što su je prozivali da je k*rva, da joj neko plaća spotove. Ja sam za sve bila kriva - otkrila je Goca.

- Očito je da Gordana smeta Teodori u donešenju odluka... Očito je da Teodora želi da ima slobodu, želja za seksom i emocijom je jača od nje, meni je besmisleno što Gordana spava u krevetu pored njih,. Anđelo je u tu vezu uložio samo emocije, a njen bivši je uložio mnogo novca u njenu karijeru. Teodori je zbog  toga teško, a i Gordani jer je ona tu bila neka garancija - rekao je Lepi Mića. 

- Ne bih voleo da čujem da Teodora ne poštuje svoju majku. U Gocinim očima se vidi koliki je borac i koliko se žrtvovala za ćerku - rekao je Toma. 

- Zameram joj nešto. Do sada se nismo te teme dotakli,. Meni se ne dopada što je previše stroga prema Teodori. Treba da je pustiš da se osamostali - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading