ANELI MUVALA ŠA, ŽELI VEZU SA NJIM! Janjuš doživeo napad histerije zbog ove scene, letelo perje u emisiji!

Autor:

Zadruga

22.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je priznao da ga je muvala Aneli Ahmić, Janjuš pobesneo kao nikad.

ANELI MUVALA ŠA, ŽELI VEZU SA NJIM! Janjuš doživeo napad histerije zbog ove scene, letelo perje u emisiji!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", došlo je do žestokog sukoba između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, čija je veza na klimavim nogama.

Oni su nesigurni jedno u drugog, a sada se stanje pogoršalo, s obzirom da je Nenad Aleksić Ša otkrio da mu se Aneli nabacivala i da je izrazila želju da bude sa njim. Aneli se pravdala Janjušu i gledaocima, a Ša je obelodanio detalje njihovog razgovora, za koje Janjuš nije imao pojma.

Nakon svađe za crnim stolom, Aneli i Janjuš su obavili razgovor među sobom, a čini se da Janjušević i dalje nije siguran da mu je Aneli verna:

 

- Aneli ne može da bude Stanija nikad, kakvu ona energiju ima, ijao. Ja da imam 80 godina bio bi najbolji frajer - pecnuo je Ša Aneli.

- Ti si rekla, da si slobodna, da bi bila sa Ša, majke mi si to rekla - dodao je Đedović

- On je nešto kukao i ja sam mu rekla da izgleda bolje od mnogih ovde, ja sam ti uvek govorila da je retardiran, ne gledam ga nikad, ne zanima me - ubeđivala je Aneli Janjuš.

- Uhvatila si ga za glavu na žurci, pribliižila si mu se ja ne znam šta je to, ali nebitno. Vi ste bili drugovi, rešavajte to - dodao je Janjuš

- To je bilo možda kad smo imali zadatak, ili smo plesali svi zagrljeni, ne znam šta je bilo tačno. Dva debila, on govori da bi ja bila sa njim, pa ne bih ga pogledala - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading