KAO NEKADA SA MAJOM U REHABU! Aneli i Janjuš "zatresli" spavaću sobu, Ahmićeva pokazala da je bolja od svake njegove BIVŠE!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš intenzivno rade na detetu.

KAO NEKADA SA MAJOM U REHABU! Aneli i Janjuš "zatresli" spavaću sobu, Ahmićeva pokazala da je bolja od svake njegove BIVŠE!

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš napokon su ozvaničili vezu i od tog momenta oni se više ne razdvajaju. Trenutno borave u kući za Odabrane učesnike, gde uživaju, zajedno sa ostalim privilegovanim ukućanima, a sinoć su se totalno prepustili strastima.

Iako je Janjuš na početku rijalitija javno obećao da neće sebi dozvoliti se*s pred kamerama, zbog Aneli je pogazio svoju reč, pa se zavukao pod pokrivač i započeo vrelu akciju.

Aneli, takođe, nije marila za činjenicu da je porodica posmatra, koja ni ne podržava njenu vezu sa Janjušem, pa se potpuno prepustila strastima i zaboravila na sve.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Mišljenja povodom njihove veze su i dalje podeljena, pa dok jedni smatraju da je Janjuš uz Aneli pokazao drugačijeg sebe, drugi su ubeđen da je sve stvar dogovora i da je pitanje momenta kada će se ispostaviti da Janjuševića samo plasman zanima.

Iako mnogi sumnjaju u Janjuševu ljubav i govore kako on sve to radi da bi bilo glavna tema u rijalitiju, ipak ima i pojedinaca koji mu veruju i smatraju da ima iskrena osećanja prema Aneli i da ovako prisan odnos nije imao čak ni kad je bio u ljubavi sa Majom Marinković, koju ča nije želeo ni da prizna kao svoju devojku, dok je sa Aneli to uradio. Međutim, ovaj njihov odnos mnoge je podsetio na scene Maje i Janjuša iz rehaba.

 

 

Podsetimo, Aneli je juče šapnula Janjušu da se plaši da se ne sazna, u slučaju da ostane u drugom stanju, a čini se da intenzivno rade na tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading