ŠOK PROŠLOST LEJDI DI IZ ELITE ISPLIVALA NA POVRŠINU: Proglasili je glavnom JAHAČICOM, jer kad krene ona NE UME DA STANE!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejdi Di iz Elite otkriva svoju prošlost!

ŠOK PROŠLOST LEJDI DI IZ ELITE ISPLIVALA NA POVRŠINU: Proglasili je glavnom JAHAČICOM, jer kad krene ona NE UME DA STANE!

Foto: printscreen/RTVPink

Dragana Sretenović, poznata kao Lejdi Di, privukla je pažnju javnosti objavljivanjem provokativne fotografije na svom Instagram profilu neposredno pre ulaska u rijaliti program “Elita”. Na fotografiji, Dragana pozira u izazovnom izdanju na motoru, demonstrirajući svoj smeo i neustrašiv karakter. Ova slika je brzo postala viralna, izazivajući brojne komentare i reakcije među njenim pratiocima.

Prepoznatljiva po svojoj harizmi i jedinstvenom stilu, Dragana je već bila poznata na društvenim mrežama, gde je redovno delila trenutke iz svog života. Međutim, ova poslednja objava je podigla njenu popularnost na novi nivo, stvarajući dodatnu intrigu i očekivanja u vezi sa njenim učešćem u rijalitiju.

 

 

Dragana, koja je ranije imala problema sa viškom kilograma, pokazala je svoju transformaciju i posvećenost zdravom načinu života. Njena odlučnost da promeni svoj životni stil i postigne fit izgled bila je inspiracija mnogima. Sada, sa novostečenom samopouzdanjem, ona je spremna da se suoči sa izazovima koje rijaliti programi nose.

- "Lejdi Di lutka, prava jahačica", "Prezgodna si", "Izgledaš brutalno" - bili su samo neki od komentara. 

Njen nadimak “Lejdi Di” dobila je od prijatelja, a on odražava njenu eleganciju i gracioznost. Dragana je slobodna žena koja se ne boji da pokaže svoju ljubomoru i strasti. Ona je otvoreno govorila o svojim emocijama i strahovima, posebno kada je reč o ljubomornim reakcijama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di Elita

 

Ulaskom u “Elitu”, Dragana je imala priliku da pokaže svoju autentičnost i da se izrazi na način na koji to možda nije mogla u svakodnevnom životu. Njena provokativna fotografija na motoru je samo jedan od načina na koji ona komunicira svoju snažnu ličnost i nezavisni duh.

Dok se rijaliti odvija, publika će imati priliku da bolje upozna Draganu i vidi kako će se nositi sa dinamikom i izazovima koje “Elita” donosi. Bez sumnje, njen uticaj na društvenim mrežama će nastaviti da raste, a njena provokativna fotografija će ostati upamćena kao trenutak koji je najavio njen ulazak u svet rijalitija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading