TRUDNA ALEKS TRPI JAKE BOLOVE: Neću nikog da plašim, ali...

Autor:

Zadruga

09.12.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" priznala da joj drugo stanje teško pada i da ne može da dočeka da se porodi!

TRUDNA ALEKS TRPI JAKE BOLOVE: Neću nikog da plašim, ali...

Foto: instagram.com/printscreen

Pobednica "Zadruge 6Aleksandra Nikolić trenutno uživa u Hrvatskoj sa svojim izabranikom, bivšim zadrugarom Filipom Carem. Nikolićeva, koja je trudna i čeka devojčicu, juče je iznenadila svoje pratioce na društvenim mrežama kad je odlučila da objavi snimak na kojem je odgovorila na nekoliko najzanimljivijih pitanja kad je u pitanju njen život i drugo stanje. 

- Ja vama moram nešto iskreno da kažem. Ja jedva čekam da se porodim. Ne mogu više da dočekam...prvo kažu: "Lep je osećaj biti trudan", da, ekstra, divan osećaj. Ali, brate, ubiše me leđa, sve ti se promeni. Buduće mame, neću plašiti nikoga, neko stvarno lako podnosi trudnoću, i ovako mu prođe...a meni baš teško. Imala sam na primer neku alergiju, ne mogu da pijem lekove. Non stop kijam, kašljem, neverovatno! Tako da, nekome konstantno bude lako i brzo to prevaziđe, trudnoću, ne oseti je. Nekom bude zaista malo teže kao meni. Ja jedva čekam da se porodim, u aprilu je termin za porođaj - govorila je Aleks u klipu koji je snimila. 

 

@balkanska_kafana_ Aleksandra Nikolic o zdravstvenim problemima tokom trudnoce. #CapCut ♬ original sound - 👑Balkanska kafana👑

 

Inače, otkako se pomirila sa Filipom i otišla u Crikvenicu Aleks se trudi da svoj privatni život što više može drži u tajnosti, pa se preterano ne eksponira na društvenim mrežama i nije toliko aktivna koliko je bila ranije. Baš zbog toga njen povratak na platformu YouTube obradovao njene verne fanove, koji su navikli da njen život prate 24 časa dnevno, dok je živela pod kamerama u Šimanovcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading