PRVO OGLAVAŠNJE TEODORE BALZAK NAKON NAPUŠTANJA ELITE: Otkrila u kakvom je STANJU, a OVAJ kadar je SVE rasplakao!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Balzak se oglasila i otkrila kako se oseća nakon napuštanja rijalitija ,,Elita"!

PRVO OGLAVAŠNJE TEODORE BALZAK NAKON NAPUŠTANJA ELITE: Otkrila u kakvom je STANJU, a OVAJ kadar je SVE rasplakao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sad već bivša takmičarka rijalitija ,,Elita" Teodora Radoičić poznatija kao Balzak, napustila je Šimanovce, a sada se već oglasila. Naime, Teodora je iz zdravstvenih razloga napustila imanje, a na Instagram profilu podelila je fotografiju iz detinjstva i poručila svima sledeću poruku:

- I opet borba... Valjda je zadnja... Hvala svima na podršci - napisala je Teodora na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Teodora Balzak Instagram

 

Podsećanja radi, otkako Nikola Bukilić više nije u "Eliti" Teodora Balzak ima česte promene raspoloženja, a više puta je pominjala kako se ne oseća dobro i da joj je potrebno da uradi rezultete i uveri se da je sa njenim zdravljem sve u najboljem redu. 

Produkcija je uslišila Teodorine molbe i želje, pa su je odveli kod lekara jutros, kako bi proverila da li su joj rezultati dobri i utvrdila odakle potičku simptomi koje danima oseća. Kad se vratila u Belu kući, bivša robijašica saopštila je cimerima da nema dobre vesti i da će po svemu sudeći morati što pre da napusti takmičenje, kako bi se posvetila svom zdravlju, koje je ugroženo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Balzak i Nikola Bukilić

 

- Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru Elite, zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku i iznela ovakav stav. Teodora sad se pozdravi sa svima i napusti Elitu, pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading