KAČAVENDI URUČENA TAJNA CEDULJICA, KOJA ĆE PROMENITI TOK ELITE! Milena u strahu, ovo je čeka nakon rijalitija!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mileni Kačavendi je uručena poruka, koja menja sve.

KAČAVENDI URUČENA TAJNA CEDULJICA, KOJA ĆE PROMENITI TOK ELITE! Milena u strahu, ovo je čeka nakon rijalitija!

Foto: ST/Vladimir Lukic, Shutterstock

Tokom sinoćnje žurke, Samir Ramović uručio je Mileni Kačavendi rođendanski poklon, koji je otvorila i pročitala ceduljicu, a zbog ovih reči nije mogla doći sebi.

Naime, Samir je poželeo da je iznenadi povodom rođendana, pa joj je uručio poklon i pokazao koliko mu je bitna. 

Kačavenda se oduševila, pa pročitala ceduljicu, a čini se da Samir uveliko planira njihov zajednički život:

- Evo ga poklon za rođendan - rekao je Samir.

- Što si to radio? - oduševljeno je pitala Milena.

- Srećan rođendan, draga moja Milena, ja ću stisnuti srce tako jako, da krvari i boli samo da ne govor. Biraj mesto na planeti da te vodim kad izađemo - pročitala je poruku Milena.

Da podsetimo, Kačavenda je u Elitu ušla emotivno "ranjena", nakon što je saznala da je njen "pokojni" verenik živ i da je bila žrtva njegove prevare, kao i mnoge druge žene, pa još uvek nije spremna da Samiru pruži priliku. Kako je mnogo puta u rijalitiju govorila, ona nije spremna za vezu i zato se distancirala, kako mu ne bi davala lažnu nadu.

Međutim, Samir je jasno stavio do znanja da neće odustati od Kačavende i da je dug period pred njima, tako da će dati sve od sebe da joj dokaže ljubav, kao i to da su njegove namere časne i veoma ozbiljne, što je dokazao i ovaj gest, kao i poruka.

Milena satima nije mogla doći sebi, pa se iznova i iznova oduševljavala, a da li će uskoro popustiti i dati Samiru šansu - ostaje nam da ispratimo u nastavku rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

06.12.2023 12:35

Nažalost nema klipa ali sam sigurna da se Milena nije tako đipala i ritala kao njena "Kuma" kada je dobila čestitku od Ace.