OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA SA BUKILIĆEM NAKON DISKVALIFIKACIJE: Promena je očigledna! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.12.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola se oglasio nakon napuštanja "Elite", evo gde se nalazi!

OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA SA BUKILIĆEM NAKON DISKVALIFIKACIJE: Promena je očigledna! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikola Bukilić

Nikola Bukilić je diskvalifikovan iz "Elite", a kako se odmah oglasio putem Instagrama i objavio fotografiju sa Teodorom Balzak sada se pojavila i njegova nova fotografija, koja jasno pokazuje kako nakon odlaska iz rijaltija provodi svoje vreme. 

Naime, Bukilić se vratio u Podogoricu, a po svemu sudeći svaki slobodan trenutak koristi da bude u teretani i da radi na svom fizičkom izgledu, koji je bio glavna tema komentarisanja na društvenim mrežama kad se pojavio među učesnicima koji će se pojaviti u takmičenju. 

Na njegovom telu se već vide promene za samo nekoliko dana, pošto po svemu sudeći ne mrda iz teretane. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Bukilić

Podsetimo, po izlasku Bukilić nije prestao da se nada vezi sa Teodorom nakon rijalitija, pa je na svom profilu objavljivao fotografije sa njom, kako bi svima jasno stavio do znanja da veruje u ljubav koju su imali nekoliko meseci, iako ju je u jednom trenutnu ostavio i prepustio se druženjem sa Majom Marinković. Međutim, iako Nikola otvoreno pokazuje osećanja prema Teodori, mnogi smatraju da će ona ubrzo pokleknuti i smuvati se sa drugim muškarcem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading