BRUTALAN UDAR NA MAJU MARINKOVIĆ: Planira da uništi još jedan brak, bivša prijateljica RAZVEZALA JEZIK!

Autor:

Zadruga

03.12.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić progovorila o navodima da će se Maja umešati u brak Alekse i Elice Erski!

BRUTALAN UDAR NA MAJU MARINKOVIĆ: Planira da uništi još jedan brak, bivša prijateljica RAZVEZALA JEZIK!

Foto: Republika, TV Pink/printscreen

U poslednjem izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, voditeljka Dalila Dragojević ugostila je bivše zadrugare Marijanu Zonjić i Baneta Đokića. Tema razgovora bila je nova sezona rijalitija "Zadruga" i učesnici "Elite", među kojima se nedavno istakao bračni par Erski, Aleksa i Elica. Međutim, ono što je privuklo pažnju jeste izjava Marijane Zonjić o Maji Marinković.

- Maja voli sveže oženjene, imali smo primere da vidimo i pred kamerama i van njih. Voli da se meša u tuđe veze i brakove, radila je to i svojim drugaricama, ali mi deluje da nije njen tip - rekla je Marijana.

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV

Marijana Zonjić "Pitam za druga"

Nakon ovakvih tvrdnji, javnost je bila zainteresovana za reakciju Maje Marinković i drugih aktera iz rijalitija. Ova tema sigurno će izazvati burne reakcije među gledaocima, ali i unutar same "Elite". Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će Maja Marinković javno reagovati na ove navode, ako uopšte informacija i stigne do nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading