TRAGIČNA PRIČA UČESNIKA ELITE: Njena jeziva SMRT će ga proganjati celog života!

Autor:

Zadruga

02.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Repera Nenada Aleksića Ša zadesila velika tragedija!

TRAGIČNA PRIČA UČESNIKA ELITE: Njena jeziva SMRT će ga proganjati celog života!

Foto: Shutterstock

Ljubavni život Nenada Aleksića Ša poslednjih nekoliko godina je jedna od glavnih tema u domaćoj javnosti, a reper je poznat po svom nizu nesrećnih ljubavi. Pre nekoliko godina je govorio o svojoj prvoj devojci, koja se udavila u Dunavu.

- Verujem u Boga, i ranije sam mnogo grešio. Nisam prevario, ubio nekoga, nego ta pokojna devojka... Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će ona da se udavi u Dunavu. I ona i brat i deda i svi, porodična tragedija - pričao je tada Ša na "Farmi".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša

Ša je na početku muzičke karijere bio deo čuvenog dvojca "Šaila". Tragedija je zadesila i njegovoj tadašnjeg partnera iz grupe Vladimira Ilića Ilu. Naime, njegova drugarica Tijana Nikolić tragično je izgubila život na rukama njegove sestre, a Ša i Ila su ovo otpevali u pesmi "Istina".

- Ponosan sam na tu pesmu. Tatjana Nikolić, najbolja drugarica moje sestre, poginula je 1994. godine, sa 20 godina, u kafiću na Zvezdari. Ona i moja sestra su sedele tamo, gde je bio Šljuka (Sredoje Šljukić) sa prijateljem. Došao je pokojni Bane Grebenarević da ubije Šljuku. Krenuo je da puca, Tanja je skočila i dobila metak u čelo. Svi su pobegli, a moja sestra je stavila u kola i odvela u Urgentni. Tanja je imala tri brata, rano je ostala bez roditelja. Tragična priča - rekao je Ila svojevremeno za "Kurir".

Republika

Foto: ATA Images

Vladimir Ilić Ila

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading