ANELI PRENELA JANJUŠU ZARAZNU BOLEST: Nakon ODNOSA ostavila mu vidljive posledice - ZAPRETIO JOJ TUŽBOM!

Autor:

Zadruga

01.12.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš se izlanuo o problemu koji je zadobio nakon vrele akcije sa Aneli Ahmić!

ANELI PRENELA JANJUŠU ZARAZNU BOLEST: Nakon ODNOSA ostavila mu vidljive posledice - ZAPRETIO JOJ TUŽBOM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju ,,Elita" nikad burnije, a odnos Marka Janjuševića Janjuša eskalirao je pre nekoliko dana sa Aneli Ahmić, nakon čega je došlo do pucanja njihovog odnosa. Janjuš je tokom svađe sa Aneli izjavio da će podneti tužbu protiv nje, jer tokom vrele akcije mu je prenela bolest, zbog koje su prestali da mu rastu nokti. 

 

Aneli je te večeri izrekla mnoštvo uvreda na Janjušev račun, kao i na račun njegove supruge, da se bavila najstarijim zanatom. Zbog toga Janjuš joj poručio da da će zbog toga biti tužena, ali da će dobiti tužbu i zbog ovoga. 

- Nakon što sam ti gurnuo prst dole, prestali su nokti da mi rastu, zato ću te tužiti zato što si mi prenela zaraznu bolest - izjavio je Janjuš. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Samo par dana kasnije, Janjuš je u emisiji ,,Pitanja novinara", rekao da mu je krivo što je rekao sve to Aneli, a ostaje da vidimo da li će je zaista tužiti za ono što je naveo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tetka

01.12.2023 15:17

Sredit će to sve "tetka" Marko. Ne zato što on voli Aneli i Janjuša nego da bi imao "temu" (tako to nazivsju učesnici ) i da bi opravdao honorar a uz sve to provocirao Lepog (preoteo mu ulogu emotivnog stručnjaka ) a najviše da namagarčio Janjuša. Nema Đedović empatije prema Janjušu, teške su uvrede između njih od ranije. Aneli je Đedoviću u rangu Ive G. i znamo kakvo mišljenje ima. Dakle, loše.

Vojvotkinja Tolstoj

01.12.2023 16:57

Sramota kakav odron - svi ovi ! Baš lepo da mu ne rastu više nokti (na rukama), uštedeće - na makazicama !!