OVO SU ANELI I JANJUŠ USPELI DA SAKRIJU OD KAMERA?! Učesnici Elite totalno raskrinkani, isplivala njihova NAJVEĆA TAJNA!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovani učesnik, Aleksandar Požgaj, otkrio je šta Aneli i Janjuš pokušavaju da sakriju od svih.

OVO SU ANELI I JANJUŠ USPELI DA SAKRIJU OD KAMERA?! Učesnici Elite totalno raskrinkani, isplivala njihova NAJVEĆA TAJNA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandar Požgaj diskvalifikovan je iz Elite, nakon što je samoinicijativno odlučio da napusti rijaliti.

Veliki šef je poslao pismo i obavestio ukućane o tome, a sada je Požgaj otkrio sve o čemu je ćutao u Eliti, a posebno se osvrnuo na odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

 

 

- Ono što sam ja čuo od jednog takmičara koji bolje poznaje Janjuša jeste da je Jovana pevačica više za njega nego Aneli. U rijalitiju se sve snima, ali ne može sve da se vidi. Ja za njega mislim da je dobar čovek, ali sa velikim problemom. Ne znam šta je doprinelo da bude sa Aneli, ili je upornost ili njen bezobrazluk. Rekao sam joj da neće uspeti da bude žrtva - rekao je Požgaj za portal Srbija Danas.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

Da podsetimo, Aneli je napustila Elitu, kako bi posmatrala Janjuša i njegovo ponašanje u rijalitiju, a čini se da nije oduševljena onim što je videla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading