NAŠLJOKANA ANELI NE ZNA ZA BLAM: Evo šta je radila uoči IZLASKA iz Elite, kamera sve uhvatila! Potpuno se SROZALA (VIDEO)

Autor: g

Zadruga

29.11.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez srama i blama se uvijala cimeru u krilu uništena od alkohola!

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić danas je napustila imanje u Šimanovcima, dobivši specijalan zadatak od produkcije Pinka, međutim, tokom sinoćne žurke, starleta se u vidno alkoholisanom stanju izblamirala za ceo život.

Naime, Ahmićeva je popila koju čašicu više, te su joj tako popoustile sve kočnice u prekatkoj haljini. Ona je, u jednom trenutku, u vidno alkoholisanom stanju, krenula da se bez blama i srama uvija u krilu Slobodana Josipovića.

Inače, Aneli tu nije stala, već se ubrzo našla i na podu, simulirajući oralni seks sa povučenim cimerom, a onda i u jednom trenutku gurnula njegovu glavu u svoje bujno porsje, sve vreme se smejući i praveći grimase.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Aneli Ahmić i Slobodan Josipović Elita

"To je majka od malog deteta, svaka čast, nema šta", "Aneli se potpuno srozala, ne zna za blam", "Au, crna ženo, šta radiš to, o čemu ti razmišljaš", "Ima li ova osoba imalo mozga", "Ovo je katastrofa, ponaša se kao Miljana kad se našljoka", "To je ta dama", samo su neki od komentata na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
MINA

29.11.2023 15:06

AUUUU BRATE KOJ SLJOKARA

IGOR

29.11.2023 15:29

UYASSSSSS BLAM I SADA VIDITE GLUMICU

Vojvotkinja Tolstoj

29.11.2023 20:58

"Domaćica" , majka ... Eto sada vidite i ove poroke ... a to sam odmah videla kada je (onako lažljiva i pokvarena) ušla ... a "ovi" saosećaju. Gora i od Miljane !! Dovoljno je glumila ; ipak pokazala pravo lice ; Đedoviću ... STANIJI NE MOŽE PRIĆI NI PO ČEMU NI ONA , A NI TI ; NE, NE MOŽETE, BRE , POKVARENI OBOJE !!