NOVI DETALJI NAJPOTRESNIJE ISPOVESTI U RIJALITIJU: Zbog Bojane Pavlović plakao je region, a sad se oglasila njena SESTRA!

Autor:

Zadruga

28.11.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra učesnice "Elite" progovorila o strašno teškom životu koje su imale!

NOVI DETALJI NAJPOTRESNIJE ISPOVESTI U RIJALITIJU: Zbog Bojane Pavlović plakao je region, a sad se oglasila njena SESTRA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

Životna ispovest Bojane Pavlović na samom početku "Elite" rasplakala je ceo region, a potresni detalji mnogima su uteralijezu u kosti, pa se i komentarisalo da je to najteža ispovest ikada ispričana u rijalitiju. 

Povodom toga sad se za medije oglasila i njena sestra koja je otkrila nove detalje njihovog potresnog života. 

- Kad je ,,Elita" počela, ja sam bila na Hvaru, ali su mi javili da je ušla, i kad sam se vratila u Oktobru, pregledala sam tok njenog učešća, šta je pričala i šta je radila, stvari koje su se dogodile u našoj porodici su se desile onako kako je Bojana ispričala. Iskreno zasmetalo mi je što je iznosila neke ružne detalje, za koje mislim da nije trebala, što se tiče našeg odnosa kao sestara, mogu reći da smo mi odrasle u jako surovim uslovima, gde nas je život naučio da se borimo kao lavovi za sebe, jer smo jedino tako mogli da izguramo period koji smo proveli u domu, mada kad izađemo iz doma, mnogima je teško da se oslobode takvog kalupa ponašanja, i meni je bilo, kao što vidite i Bojani je. Ja sam po završetku studija i izlasku iz stana Dečijeg sela, počela sa novim životom, putovala po celom svetu, radila na svim kontinentima, naučila mnogo iz toga i usvojila nove kalupe ponašanja - rekla je Svetlana pa dodala:

 

 

- Ono što je mene motivisalo je da obezbedim sebi krov nad glavom, koji sam kupila pre par meseci, sama, sa svojih 10 prstiju, bez ičije pomoći, i za mene je počeo novi život, lep, i takav će biti uvek u budućnosti, ja sam sve ružne stvari ostavila iza sebe. Moju sestru Bojanu volim i želim joj sve najbolje, kao i uvek što sam želela, doduše malo joj zameram što nije baš najtačnije ispričala neke pojedinosti našeg odnosa, pogotovo da je ona brinula o meni, zato što sam ja oduvek samostalna i kreator svoje sudbine, a ružne stvari koje su se desile između nas, je posledica nepostajanja pravog sestrinskog odnosa koji nismo izgradile u domu, ali biće vremena da to ispravimo - rekla je za Pink.rs Svetlana i poručila da Bojanin odnos sa Anđelom je za nju banalna tema, a ako je to izbor njene sestre da ona to podržava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading