BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA NA BENSEDINIMA: Otkrivena istina o PORODIČNOJ DRAMI, ona je htela da je uništi!

Autor:

Zadruga

28.11.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica i dvostruka pobednica Jelena Golubović otkrila detalje iz porodičnih odnosa

BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA NA BENSEDINIMA: Otkrivena istina o PORODIČNOJ DRAMI, ona je htela da je uništi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša riajliti učesnica Jelena Golubović napustila je studije u Moskvi na kratko kako bi rešila porodičnu situaciju u Beogradu, a tiče se sudskog spora sa rođenom tetkom zbog nekretnine. Naime Jelena je prvi put progovorila o nerešenim porodičnim odnosima zbog kojih je završila na bensedinima, a sve zbog alave tetke

 

- Došla sam da rešim neku papirologiju porodičnu. Sudim se sa rođenom tetkom, majčinom jedinom sestrom i je poražavajuće, zar je vredno nekih 40, 50 kvadrata suza, svađa, ne znam kako se nisu mogle dogovoriti oko toga ko će čuvati majku, to je moja baka, ja sam je izdržavala i nisam dobila ni hvala, tetka se nije njome nikad bavila, a sad traži polovinu stana. Ja sam plakala danima i onda sam upislaa medijaciju to me izvuklo, nadala sam se da će pristati sporazumno da se dogovorimo, najbliži rod, jedine dve sestre nemaju nikoga drugog, zbog stana je nastao haos. Tetka nikad nije pokazivala interes za taj stan, ali sad želi pare od stana. Baku sam izdržavala ja i moja majka, imala je sve do smrti, volela je da gleda rijaliti zato sam i ulazila tamo. Tetka je tri stana  dobila od trojice muževa, malo joj je sad bi ovaj u Karađorđevoj. Majka i ja imamo stan i napravila sam vikendicu, ali da sam znala da će biti ovako možda bi kupila stan, drugačije bi sve odradila. Bila sam na bensedinima i sedativima mesecima zbog svega, bila sam zaslepljena, sa tom tetkom sam se krstila, ne znam kako ona spava od svoje alavosti i gde će to da je odvede. 12. decembra imamo suđenje, pa ćemo da vidimo na šta će to da izađe  - rekla je Golubovićka u jednom televizijskom gostovanju.

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading