SUTRA POČINJE JANJUŠEV PAKAO: Produkcija donela važnu odluku, ovo menja TOK RIJALITIJA!

Autor:

Zadruga

28.11.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš ni ne sluti šta mu se sprema!

SUTRA POČINJE JANJUŠEV PAKAO: Produkcija donela važnu odluku, ovo menja TOK RIJALITIJA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić nedavno je tražila od Drveta mudrosti zadatak da privremeno napusti Belu kuću, kako bi videla reakciju Marka Janjuševića Janjuša i mogla da prati njegovo ponašanje.Ona je danas dobila poziv da dođe u Rajski vrt, kako bi saznala detalje svog zadatka. 

Sutra ćeš napustiti ''Elitu'', bićeš smeštena u apartmanu i imaćeš mogućnost da pratiš sva dešavanja. Nema razloga da se nerviraš. Frizera ćeš dobiti. Sutra ćeš izaći na neko vreme iz ''Elite'' u apartman. Možda će se ovo sve promeniti neke stvari. Moraš biti strpljiva - govorilo je Drvo mudrosti. 

Anelije molila Drvo da joj obezbedi frizera i nokte, kao i da se čuje sa ćerkom kao je to moguće, na šta joj je rečeno da će se desiti jednom prilikom, ali kad bude pod budnim okom kamera.

Republika

Foto: Instagram.com

Aneli Elita

Mnogi smatraju da će Janjuša mnogo pogoditi njeno napuštanje "Elite" i da će Janjuš proći kroz pakao, zbog kojeg će priznati svoje emocije i ljubavi sa njom dati novu šansu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
jasna

28.11.2023 13:11

more napolje ovu dyukelu smotanu kakav friyer noga u dupe i kapija

djole

28.11.2023 14:56

Ovoj folirantkinju Aneli vise nedostaju sminka i nokti nego bilo ko i bilo sta

Nadica

28.11.2023 18:47

Zabole Janjuša dupe za ovu kriminalku i ološa!!! Još će lakše da mu bude, ako je slab na nju, jer ne mora da je gleda. Em je ružna, em je ološ i sponzoruša, tako da joj se svakako Janjuš ne dopada, nego pravi priču zbog rijalitija i baš je briga za njegovu ženu i dete - OLOŠ!!!