MATOROJ PRENETA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA: Voditeljka saopštila ODLUKU uživo u programu!

Autor: P. R.

Zadruga

28.11.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravljen presedan u Eliti!

MATOROJ PRENETA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA: Voditeljka saopštila ODLUKU uživo u programu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora nedavno je doživela emotivni brodolom pred kamerama kada je saznala za prevaru svoje supruge Anite Stanojlović. Međutim, uprkos patnji koju ispoljava iz dana u dan, učesnicu "Elite" su obradovale vesti koje je saopštila voditeljke Ivane Šopić uživo u programu.

Naime, Šopićeva je otkrila da je narod upravo nju izabrao za najplemenitiju osobu u anketi u kojoj su gledaoci imali priliku da glasaju, a ova vest je izazvala veliku radost kod Tomičeve koja je istakla da je veoma zahvalna na ovoj laskavoj tituli.

- Mnogo mi je draže kad pričaju ljudi, lepo je i gledaoci kad vide. Hvala svima - rekla je Matora sramežljivo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora Elita Zadruga 7

Anita Stanojlović, Matorina supruga, takođe je podelila svoje mišljenje o Matori, ističući da je ona zaslužila svaku pohvalu i da je najbolja osoba koju poznaje.

- Ja bih nju stavila za svaku najbolju etiketu, ona zaslužuje svaku dobru etiketu, najbolja je osoba koju poznajem - istakla je Anita.

Inače, pored Matore, koja je osvojila prvo mesto, drugo mesto zauzeo je Uroš Stanić, dok je na trećem mestu završila Milena Kačavenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
DUSA

28.11.2023 12:49

Koji narod sve je to namestaljka a svi troje su cinkarosi svako od njih su izdali neku svoju blisku osobu mogu samo da farbaju neke ljude koji su glupi.