MAJA ŠKARTIRALA BUKILIĆA: Izbalavio za njom, pa dobio PEDALU zbog bivše robijašice!

Autor:

Zadruga

21.11.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Maja Marinković neće da rasturi još jednu vezu, bar za sada.

MAJA ŠKARTIRALA BUKILIĆA: Izbalavio za njom, pa dobio PEDALU zbog bivše robijašice!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković rešila da "poštedi" Teodoru Balzak patnje, te priznala Slađi da joj neće preoteti dečka Nikolu Bukilića, pošto joj je žao bivše robijašice.

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

Naime, Maja je presekla u svojoj glavi, te istakla da nema srca da uđe u odnos sa Bukilićem jer je Teodora dobar čovek i ne dira je.

Foto: printscreen/RTV Pink

Maja Marinković i Nikola Bukilić

- Sinoć me je na garnituri rekao da mu se sviđaš, ali da si nešto ljuta, i pita da li si ga spominjala - rekla je Slađa.

- Nemoj ništa, ja neću to daa radim kad je neko dobar, nemam duše. Znam da Nikola balavi za mnom, ali neću zbog Teodore,žao mi je nje - rekla je Maja.

- Devojka se raspada - rekla je Slađa.

- Nemam duše, dobra je devojka, ja ne volim kad se neko raspada da ja to radim, okej je devojka,pa ću je poštedeti - rekla je Maja.

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic

Maja Marinković ,Nikola Bukilić i Todora Balzak

Inače, Maja otkako je ušla u Belu kuću napravila je haos, a mnoge veze je već rasturila. Janjuš je raskinuo sa Aneli čim je Maja ušla u rijaliti, međutim oosle rasprave sa Marinkovićkom, plako se opet baca na osvbajanje Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading