SUZE NA SVE STRANE: Neverovatno kako su Teodora i Anđelo obeležili ŠEST MESECI VEZE!

Autor:

Zadruga

11.03.2018

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković su jedan od ljubavnih parova koji je uplovio u ljubavnu romansu u rijalitiju "Zadrugu". Uprkos mnogim turbulencijama koje su imali u vezi, oni su uspeli da sačuvaju svoju ljubav. Oni su u toku prethodne noći obeležili 6 meseci veze na jedan jako emotivan način.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora i Anđelo

- Bilo mi je krivo što smo dozvolili sebi da se posvađamo. Možda nas je sve to spojilo. Šta god bilo napolju, i ako raskinomo prvog dana, ti ćeš biti za mene uvek biti moj najbolji prijatelj, jer sam sa tobom prošla svaku suzu,bol, sreću. Sve sam sa tobom prošla - pričala je Teodora plačljivim glasom.

- Znaš šta sve mislim i šta smo sve prošli, ovaj gore nas uvek čuva. Uvek je bilo onako kako treba da bude. Sve se dešava sa razlogom. Ja sam zahvalan i njemu i tebi. U meni definitivno imaš nekog ko nije onaj stari, koji više neće napraviti grešku. Možda ćemo se i svađati, raskinuti, svašta reći neke greške od mene nećeš dobijati. Moraš da ustaneš i da se boriš i za osobu pored sebe. Ja sam se ovde borio i za tebe i za sebe i da ću se boriti - pričao joj je Anđelo grleći je i ljubeći. 

- Drago mi je što sam uspela da promenim nešto kod tebe. Drago mi je ako si shvatio kako izgleda kada voliš i kada te neko volii. I ako ništa ne bude od nas, meni je drago što sam dala sve od sebe da takvom dečku ulepšavam boravak ovde. Da budem uvek uz tebe kada padneš, kada bih opet došla na početak, rado bih sve ponovo uradila, jer sam sada srećna. Hvala ti što si mi verovao da nisam sve ono što su drugi pričali da jesam i verovao u moju priču, što si me branio i skakao uz mene, što si mi ulepšao svaki trenutak i što mi nisi okrenuo leđa i što si mi bio prijatelj - šaputala mu je Džehverovićka. 

Kada su sabrali utiske, ni sami nisu mogli da veruju kako su uspeli da održe svoju  vezu 6 meseci, a pritom su prošli kroz mnogobrojne prepreke. Oni su nekoliko trenutaka posvetili samo sebi, grleći se i ljubeći. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Just love

11.03.2018 14:26

Duše drage, dva najiskrenija i najlepša bića u onom leglu zla i nemorala. Želim vam bar jos 66 ovakvih godisnjica, da uvek jedno drugom budete pre svega najbolji prijatelj, oslonac i podrska kao i do sada a ljubavi i strasti ionako imate u enormnim kolicinama ♡

Odgovori 18 1
sale

12.03.2018 07:39

Ovo vam je primer kako onaj gore namesti da glup nadje glupog partnera i kad dodas uz to i njenu najgluplju majku apsolutno kapiram sto su njegovi protiv te veze hahahaha i ja bi bio da moj sin nadje slicnu , retko glupa devojka koja sve vreme rijalitija ima zelju da ti nesto objasni a nikad ne kaze nista isto ko i njena majka.