MINA POKREĆE TUŽBU PROTIV NJE? Minina majka otkriva planove svoje ĆERKE!

Zadruga

10.03.2018

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Mina Vrbaški zauvek će ostati upamćena kao maloletnica koja je ušla u jedan rijaliti u kom je proslavila i punoletstvo. A s obzirom na to, Mina će od sada po zakonu moći da odgovara za svoje postupke, ali izvede i druge pred lice pravde. Ovo se naročito sviđa njenoj majci Ivani Vrbaški koja je za Republika.rs otkrila da li će sada njena ćerka tužiti sve one koji su joj naneli štetu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

Ivana je istakla da je ponosna na svoju ćerku jer smatra da je veoma sazrela u "Zadruzi":

- Oduvek sam se ponosila njom, ali u poslednje vreme me vrlo iznenađuje svojim postupcima. Porasla je u rijalitiju. Ja sam zbog toga najsrećnija majka na svetu - kaže Ivana za portal Republika.rs

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić

Od kako je njena ćerka postala javna ličnost, uz zadrugarkino ime često se provlači reč "prostitutka". A bivša učesnica "Zadruge" Jelena Krunić za naš portal nedavno je imala veoma tešku izjavu o Mini:

- Mina je dete, nije još uvek naučila da radi za novac, nego za kokain. Kada postane prava prostitutka možda je tada budem razumela - kazala Krunićka za portal Republika.rs. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Vrbaški

O ovoj uvredi progovorila je i Minina majka koju smo pitali da li će podići tužbu protiv Krunićeve zbog ovoga:

- Ne interesuje me mišljenje nebitnih ljudi. Ona je ljubomorna i sujetna. To je sve što imam da kažem. Mina je sada punoletna, pa će sama odlučiti da li će dotičnu tužiti zbog brutalnih laži koje je iznela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading