UROŠ STANIĆ EMOTIVNO RAZOREN: Jeca iz petnih žila, niko ne može da ga OBUZDA!

Autor:

Zadruga

29.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Elite prolio reku suza zbog izdaje Aneli Ahmić.

UROŠ STANIĆ EMOTIVNO RAZOREN: Jeca iz petnih žila, niko ne može da ga OBUZDA!

Foto: TV Pink/printscreen

Velika svađa između Uroša Stanića i Aneli Ahmić izazvala je pravu poplavu suza u Beloj kući. Naime, Uroš je bio izuzetno ljut na Aneli jer je otišla na rođendan njegovog neprijatelja, Slađe Lazić. Stanić nije očivekivao ovaj potez, pa je izazvao je pravu dramu u njihovom već turbulentnom odnosu.

Uroš je bio toliko razočaran i povređen ovim postupkom da se potpuno rasuo na komade, on je bez prestanka jecao i plakao iz sveg glasa, a nisu postojale reči utehe koje su mogla da ga obuzdaju. 

Ova svađa samo je dodatno produbila već postojeće probleme u prijateljstvu Uroša i Aneli. Njihov odnos već je bio na ivici pucanja zbog stalnih nesuglasica i svađa, a ovaj potez je Staniću samo dodao so na ranu. 

Oni će se verovatno kao i svaki put do sad pomiriti i nastaviti da se druže, pitanje je samo koliko vremena će im biti potrebno za to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading