Drugarica Marije Ane otkrila šta je pevačica imala sa Filipovim drugom!

Autor:

Zadruga

06.03.2018

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić bili su u vezi pre nego što je on ušao u "Zadrugu". Kako je nije obavestio da ulazi u šou, Smiljanićeva je odlučila da mu se osveti. Nakon nekog vremena i ona je postala ravnopravni učesnik i stanar Bele kuće, a dok je bila napolju Smiljanićeva nije gubila vreme, jer je, dok se on u rijalitiju muvao sa Kristinom Kijom Kockar, bila intimna sa njegovim drugom.

Foto: facebook.com/Marija Ana Smiljanic
Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić

Ovo je Filipa dotuklo i njih dvoje su imali bezbroj žučnih rasprava u rijalitiju, sve do pre nekoliko dana. Marija Ana je priznala da je celu priču sa prevarom izmislila samo da bi napakostila Đukiću, u šta on nije poverovao.

Jovanu Novakov, drugarica Marije Ane, razjasnila je o čemu se radi.

- Mislim da će se oni pomiriti. Marija Ana je napravila veliku grešku što je napumpala priču sa tim dečkom. On je nju zaista zvao i proganjao je, a Filipu se, kao i svakom dečku, zbog toga zgadila. Filip Mariju stvarno voli i mislim da će preći preko toga. Kija im tu mrsi konce, mislim da će zbog nje to pomirenje malo potrajati. Marija Ana je prepumpala to da se zaljubila u tog Filipovog druga, da je on bio kod nje, prepumpala je da je bilo s*ksa. Ona jeste provodila vreme sa njim, izlazila, on je dolazio na njene svirke. Taj mali je ljigavac, čim je on to mogao da uradi svom drugu, mali voli reklamu i marketing, on je taj koji je forsirao da su njih dvoje zajedno. Među njima je bilo flerta i dopisivanja, desio se i poljubac, ali s*ksa nije bilo. Ona je to napumpala, jer zna na šta je Filip slab - navela je pevačicina drugarica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić

Jovana se osvrnula i na Kristinu Kiju Kockar, sa kojom se Filip muvao dok je Marija Ana bila van rijalitija, ali i na njenu izjavu da je Smiljanićeva najgluplja devojka koja je kročila u Belu kuću.

- Marija Ana je prostodušna, što na um, to na drum. Zato misle da je priglupa. Ne ume ništa da sakrije i da odglumi. Kija je namazana svim bojama, bezobrazna je i dvolična. Videla je da to Marija Anu provocira i namerno se mota oko Filipa. Ali on voli Mariju i sve što radi sa Kijom radi da bi je isprovocirao. Kija je samim ulaskom sebe spustila - završila je Jovana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cica

06.03.2018 23:39

Ovako izleda kada niskogradnja ojasnjava , sta je te i ko je arhitekta Ajfelove kule. ! . !