Minsko polje sa Jovanom: Psiholog o muško-ženskim odnosima u Eliti! (VIDEO)

Autor: Jovana Ljubisavljević

Zadruga

18.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Minsko polje" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U večerašnjoj epizodi "Minsko polje sa Jovanom" gost je psiholog Jovana Jovanovic.

Dve Jovane razgovarale su na temu musko zenskih odnosa, a kako psiholog tumači određene postupke učesnika “Elite” u emotivnim odnosima, koliko se pojedini šabloni ponašanja preslikavaju i na svakodnevni život. 


Novu epizodu emisije "Minsko polje sa Jovanom", možete pogledati u videu na početku teksta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ana

19.10.2023 11:18

Sve pohvale za gosta i temu u emusiji. Trebalo bi biti više ovakvih gostiju kroz emisije "Minskog polja sa Jovanom" koji će na stručan i realan način pričati o nekim "dešavanjima" u rijalitiju kroz svoja viđenja i obrazloženja. Rijaliti učesnici (sadašnji i bivši) gostuju u nekoliko tv emisija Pink televizije,prođu kroz nekoliko tv intervjua raznih portala i uvek im svi postavljaju ista pitanja, oni daju odgovore koje su već izneli ili čuli od drugih za "crnim stolom" a mi ih već znamo. Kad izađu napolje onda vide nešto šta ih naljuti pa malo i promene mišljenje o nekome. Sve u svemu, retki rijaliti učesnici imaju šta da kažu ili uopšte umeju da nešto kažu a da nije prepričyvanje već mnogo puta ispričanog. Rijaliti gosti svakako trebaju biti u emisiji ali ne pod svaku cenu i da bi se "održala" nrka emisija, nego samo oni koji imaju šta da kažu kao što su imali i bili zanimljivi kao npr. Rialda, Rešićka, Dejan, Đedović, Mensur, Janjuš, Tomović, Sara, Car, ... Meni bi nilo zanimljivo čuti i uspešne ljude koji se bave nekim uspešnim poslovima u muzici, sportu, manekenstvu, novinarstvu...kao i pcihologa, sociologa, voditelje....Rijaliti ima mnogo "dešavana, situacija, reakcija, razgovora, ljubavi, uvreda , želja i potreba" o kojima bi bilo čuti mišljenje neučesnika takvih sadržaja.