SINIŠA DOBIO ĐEDOVIĆA NA SUDU: Slavlje kod Kulića u Nišu - Marija najavila NOVE TUŽBE!

Autor:

Zadruga

17.10.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić otkrila da je njen suprug Siniša dobio takmičara "Elite" Marka Đedovića na sudu!

SINIŠA DOBIO ĐEDOVIĆA NA SUDU: Slavlje kod Kulića u Nišu - Marija najavila NOVE TUŽBE!

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka Marija Kulić vodi rat na više frontova. Kako je sinoć u svom "lajvu" na društvenoj mreži TikTok otkrila, podnela je 22 tužbe protiv učesnika "Elite" i ne namerava da stane. Marija je kasnije na svom Instagram profilu otkrila da je njen suprug Siniša Kulić tužio Marka Đedovića, kao i da ga je dobio na sudu.

Republika

Foto: Instagram.com

Obaveštenje Marije Kulić

- Da vas obavestim moj suprug je dobio na sudu šuglju Đedovića za reči silovatelj i čim dobije presudu, slikam i objavljujem - glasila je objava na Marijinom profilu, a potom se nadovezala:

- Sve je objavljeno na mom Instagramu još pre nekoliko dana. I slike što su je slikali i za to će da ih tuži Miljana - zaključila je Marija.

Republika

Foto: Instagram.com

Obaveštenje Marije Kulić

Kako je sinoć istakla, Marija planira da živi od tužbi koje dobija.

- Ali opet, to je jače od mene. Svaka majka bi tako reagovala, kad se ti šljamovi okome na nju, njih 50. Svakog dana spremam, kuvam, čistim, oni jedu g*vna po ceo dan... Do sada 22 tužbe su otišle za učesnike rijalitija. Ja nemam potrebu da idem tamo za novac. Čekam da se završi sezona da živim od tužbi, godinu dana ću živeti na moru samo od tužbi iz rijalitija, pa nek pričaju ko je oberk*rva, ko je silovatelj... - besnela je Marija u svom "lajvu".

Republika

Foto: TikTok.com

Marija Kulić drži "lajv"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
India

17.10.2023 16:00

Nikako da ukapiram šta je šljuga?! 🤣🤣🤣🤣

Wall

17.10.2023 19:01

@India - Nije šljuga već šuglja. Znači ima tu kožnu bolest, znam da se javlja po rukama a naročito izmedju prsti. Marija umesto da se stidi, najavljuje tuzbe sto joj ćerka leži gola, nadrogirana i opsti sa trojicom. Nije kriva Miljana nego oni sto su je slikali. Užas! Bože sačuvaj!

Milivoje

18.10.2023 01:27

Pa Kulicima niko nista ne moze..Ona presuda od Matore i Djedovica stoji u sudu u fioci..Ko to koci?Zna se tv pink,jer njima ne odgovara da psiho mixy ode u bolnicu.A i ako ubije nekog u zadruzi,nema veze,oni svi potpisuju da je oslobadjaju odgovornosti jer je luda.