JANJUŠ KORISTIO ENIN DONJI VEŠ SA ANELI: Osvanuli šok detalji akcije iz REHABA, zadrugar na stubu srama!

Autor:

Zadruga

27.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aneli Ahmić otkrila je kako joj Janjuš stavio do znanja da je oženjen.

JANJUŠ KORISTIO ENIN DONJI VEŠ SA ANELI: Osvanuli šok detalji akcije iz REHABA, zadrugar na stubu srama!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Aneli Ahmić danas je posetila Rajski vrt i porazgovarala sa Drvetom mudrosti, pa otkrila šta joj Marko Janjušević Janjuš govori kad su sami i šta joj kod njega smeta:

- Na Rajskom ostrvu nam je bilo super, baš sam zadovoljna zabavili smo se, plesali, pili, pričali o svemu i nemam ništa posebno da ti ispričam jer se nije desilo ništa. Malo sam se zafrkavala i on je bežao, a sinoć me je napadao bez razloga. Naljutio se kad su za stolom rekli da smo mi u vezi, a ja sam se malo izolovala zbog one teme o kojoj smo pričali, pa mi je rekao da sam metla i da sam se prepala jer su ljudi rekli da smo u vezi i da sam se zato skloila, a to nije istina - rekla je Aneli.

- I kako se to završilo? - pitalo je Drvo.

- Nikako, od jutros sa mnom ne priča. Pitala sam ga zašto i samo me je izignorisao. Mi smo prijatelji i želim da to tako ostane i da se družimo, a kad to pređe neku meru on mi ponavlja kako mu je porodica bitna i da ima ženu, a onda mi govori da nije oženjen. Mislim da ćemo ostati prijatelji i da se tu ništa više desiti neće i i ja bih pomalo to želela jer je krenula da me popušta ta energija o kojoj sam pričala. Trenutno ne mogu da zamislim da smo u emotivnom odnosu - rekla je Aneli.

- Šta ti najviše smeta kod njega? - pitalo je Drvo

- To što potencira to, prvo mi kaže da nije u braku, pa mi govori da je u braku, pa je stavio gaćice od svoje žene u rehab. Mi se sprdamo i zafrkavamo. Jovana sedi i gleda u nas, ne prija mi njena energija i smeta mi. Smetalo bi mi i da se druži sa njom ako smo mi najbolji prijatelji.Svi vazda skaču na mene kad pričam i sinoć nije moglo bez komentara da prođe, a ja sam ispričala priču koja me najviše u životu boli - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading