VLADIMIR TOMOVIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN: RIjaliti učesnik završio u bolnici, doživeo ŠOK kada mu je saopštena dijagnoza! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

12.09.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RIjaliti učesnik završio u bolnici, doživeo ŠOK kada mu je saopštena dijagnoza!

VLADIMIR TOMOVIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN: RIjaliti učesnik završio u bolnici, doživeo ŠOK kada mu je saopštena dijagnoza! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir Tomović

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović, koji se proslavio učešćem u formatima "Veliki brat" i "Zadruga", završio je u hitnoj pomoći zbog ukočesnosti, gde mu je odmah prepisana terapija i saopštena dijagnoza.

Naime, Tomović je na društvenoj mreži Instagam objavio fotografiju koja je najpre zabezeknula njegove pratioce, a onda i nasmejala, jer je, kako je otkrio, u bolnicu stigao ukočen zbog čega je dobio nekoliko injekcija, da bi se naposletku doktor našalio sa njim kako bi ga utešio nakon zdravstvenog problema.

- Ukočen im odoh do bolnice. Par injekcija, terapija i raskočih se. Pitam: "Šta je", kaže doktor: "Godina proizvodnje" - napisao je Vladimir uz emotikone smeha, te se pretpostavlja da je već sada bolje.

Republika

Foto: instagram.com/vladelije

Vladimir Tomović u bolnici

Podsećanja radi, Mensur Ajdarpašić je uoči ulaska u "Elitu" najavio da je spreman da se ponovo suoči sa Vladimirom Tomović na imanju u Šimanovcima, te su svi odmah posumnjali da će se jedan od najboljih rijaliti igrača ponovo naći pred kamera, o čemu je Republika prva pisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading