ISTUKLA MI JE SESTRU, IMAM SVE DOKAZE: Šok intervju Asmina Durdžića o braku sa Aneli, ovom fotografijom je drži u šaci!

Autor:

Zadruga

10.09.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić i dan-danas sumnja da ćerka nije njegova!

ISTUKLA MI JE SESTRU, IMAM SVE DOKAZE: Šok intervju Asmina Durdžića o braku sa Aneli, ovom fotografijom je drži u šaci!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook

Javnost bruji o braku Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, koji je nedavno verio Staniju Dobrojević.

Iako je Asmin do sada oglašavao samo putem Instagram profila, on je progovorio i za domaće medije, gde je odgovorio na sva pitanja, koja najviše interesuju gledaoce Elite:

Republika

Foto: ATA Images, Facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Da li je istina da si dovodio u pitanje to da li je ćerka, zapravo, tvoja?

- Istina je to. Imam sliku jednu, debeo razlog da sumnjam da je to moje dete, bilo bi vam jasno kada biste videli tu sliku, svaki muškarac bi me razumeo. Postoji jedan muškarac koji je bio s njom u periodu kada sam išao u Švajcarsku po nju, dobio sam tu sliku slučajno i vidite sad... - rekao je Asmin za Pink.rs.

Zbog čega onda nisi otišao na DNK analizu, da rešiš sebe takvih nedoumica?

- Nisam to uradio jer me je strah, iskreno. Ja tu malu volim, kao i ona mene. I kada s tuđim detetom imaš kontakt, s nekim iz familije, ti zavoliš to dete, a kamoli ovo... Mene je bilo strah da to uradim samo zbog moje reakcije, to bi bi bio šok za svakog muškarca, iz straha i sramote nisam otišao da radim DNK i uverim se da li je moja ili nije.

Republika

Foto: ATAImages, Facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Aneli kaže da ti već imaš jednog sina o kom ne brineš, koji je u domu za nezbrinutu decu?

- Ta slika je sa mog profila na Fejsbuku, gde aktivan nisam dvanaest godina. Ja sam se tada viđao s nekom Švabicom, bili smo u avanturi, to je njeno dete. Slikao sam se sa njenim sinom i okačio na Fejsbuk, to je bilo pre dvanaest godina. Posle sam se udvarao u komentarima nekoj devojci koja mi je komentarisala tu sliku, napisao sam:"Vidiš kako pravim lepu decu", i oni su sada, posle toliko godina, uzeli tu sliku i te moje komentare da mi napakuju priču, da me što više ocrne. Idu samo na to da me što više ocrne da bi me ogadili Staniji.

Zbog čega tvoji roditelji nikako ne mogu da prihvate Aneli?

- Moji roditelji su moderni. Aneli kaže da nije prihvaćena jer je istetovirana, a ja sam sav istetoviran, shvatate li? Moji su jako moderni ljudi, Aneli je bila prihvaćena na početku, ali kad se porodila otišla je u Bosnu i istukla moju sestru, za to imamo dokaze. Kako moja mama da prihvati ženu koja je tukla njenu ćerku? Zbog toga više nije bila prihvaćena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading