MAJA OŠURILA ANĐELU ĐURIČIĆ, BRUTALNO JE ISPONIŽAVALA: "Ona je nakaradna svetica Zadruge" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.08.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Maja Marinković oplela po Anđeli Đuričić!

MAJA OŠURILA ANĐELU ĐURIČIĆ, BRUTALNO JE ISPONIŽAVALA: "Ona je nakaradna svetica Zadruge" (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Marinković prošle noći bila je goća u emisiji ,,Narod pita", a sa voditeljem Darkom Tanasijevićem porazgovarala je na goruća pitanja. Maja je u jednom trenutku progovorila i o ljutoj rivalki i crnogorskoj starleti Anđeli Đuričić

Maja je istakla da je Anđela ,,šulja i nesrećna, ali i nakaradna". Gledateljke je upitala Maju da prokomentariše Anđelu, što je ona i uradila, te osula ljutu paljbu po njoj. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Narod pita

 

- Anđela ima lepu prirodnu kosu moram reći iako je sva onako nakaradna. Smatram da je ona fizički okej ali je unutra jako šupla i nesrećna. Sve ovo što sada radi je njena nemoć. Kada da ti verujemo, kada se predstavljas kao svetica u prvoj Zadruzi ili sada? -rekla je Maja i dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Narod pita

 

- Ako si ti tako pošten ne može da ti se desi. Ne postoji opravdanje. Ja niti morališem ali ne može da ti bude opravdanje da si se zaljubila. Ne može meni da bude opravdanje za Janjuša da sam se zaljubila. Ja sam realna -rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku:

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=oe9Ieq_ZnhE&t=672s

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (3)

Loading
Miša

28.08.2023 10:54

Nisam znao da "čuvena" geografičarka, može da ošuri nekog iz Španije do Meksika?🤣🤣🤣

Srdjan

28.08.2023 10:56

Maja je jedina starleta sa baš teškom mentalnom retardacijom, ona misli da je srce mozga zadnjica, zato ugradjuje silikone u zadnjicu?🤮🤮🤮🤮🤮