MAJA MARINKOVIĆ UHODI ANĐELU U STOPU: Otkrivamo da su starlete zamalo došle u ŽESTOKO SUOČAVANJE!

Autor:

Zadruga

22.08.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Maja Marinković počela da uhodi Anđelu Đuričić!

MAJA MARINKOVIĆ UHODI ANĐELU U STOPU: Otkrivamo da su starlete zamalo došle u ŽESTOKO SUOČAVANJE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ljute rijaliti rivalke Maja Marinković i Anđela Đuričić svojevremeno su bile u korektnim odnosima, a onda su zaratile zbog Zvezdana Slavnića. Nakon završetka rijalitija, Maja se potpuno povukla i nije mnogo komentarisala previše crnogorsku starletu. 

Međutim, kako saznajemo, Maja je po rečima izvora, počela da uhodi Anđelu, budući da se kreće na istim mestima, na kojima i njena ljuta rivalka:

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

 

- Anđela je pre nekoliko dana bila u jednom salonu za lepotu, u koji Anđela vrlo često svraća, pa su se čak i mimoilazile terminima. Maja zaista nikada nije ispitivala za Anđelu, uvek priča o nekim drugim temama, skandalima, ljubavnim problemima i ženskim pričama - govori izvor za Republiku i dodaje:

- Anđela je znala nekoliko puta da provuče Maju, ali ništa negativno, nego više ono, šta priča, kako se izražava i to. Možda je čak i puka slučajnost što dolaze u isti salon, šta znam, ali nisu se do sada nikada kao susrele lično tu.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading