ELITA POČINJE SLEDEĆEG VIKENDA! Robijašice, starlete, političari i pevačice boriće se za 100.000 evra, ovo su UČESNICI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević, Aleksandar Požgaj, Teodora Radojičić, Maja Marinković, Mensur Ajdarpašić i mnogi drugi daće sve od sebe da se dokopaju prvog mesta.

ELITA POČINJE SLEDEĆEG VIKENDA! Robijašice, starlete, političari i pevačice boriće se za 100.000 evra, ovo su UČESNICI!

Foto: Ilustracija

Za nekoliko dana počinje dugoočekivana "Zadruga 7 Elita", a produkcija je ovog puta prevazišla samu sebe, te nam spremila neočekivani spektakl.

Fanovi ovog rijaliti-formata ne mogu da dočekaju da se na najpoznatije imanje u Šimanovcima usele poznate pevačice, bivše robijašice, starlete i dokazane rijaliti-zvezde.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Uskoro na TV PINK startuje sedma sezona rijalitija Zadruga i nosiće naziv Elita

Kako saznajemo od izvora koji je dobro upućen u spisak imena onih koji će vas zabavljati tokom cele godine i koji će se na sve načine boriti da osvoje 100.000 evra, na imanju će se naći bivši političar Aleksandar Požgaj, rijaliti-zvezda Dalila Dragojević, starleta i bivša robijašica Teodora Radojičić, starlata Maja Marinković, pevačica Zorica Marković, Ana Ćurčić, najverovatnije s Acom Bulićem, Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Bora Santana, diplomirani ekonomista i politički analitičar Slobodan Josipović, bivši zadrugari Stefan Mihić, Anja Todorović, bivša učesnica rijalitija Snežana Jovičić, Marko Osmakčić, Lepi Mića, pevačica Ivana Elektra i mnogi drugi, koje produkcija drži u strogoj tajnosti.

Bahati političar!

Aleksandar Požgaj se politikom bavio od svoje 23 godine, ali je u međuvremenu evoluirao u rijaliti-zvezdu. Požgaj je ulazak u rijaliti potvrdio time što je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju na kojoj se navodi da je on budući zadrugar, te se od njega može svašta očekivati u "Eliti".

Republika

Foto: Prntscrin

 

U "Zadruzi 5" nabila mužu rogove, sada ulazi sama

Dalila Dragojević vraća se na velika vrata, kao jedan od najjačih rijaliti-igrača. Kako su fanovi s euforijom preneli na društvenim mrežama, ona je obavila lekarski pregled pred ulazak, a njeno učešće je nešto o čemu se najviše priča budući da u petoj sezoni prevarila muža Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Nakon robije tvrdi da je Zvezdan iskoristio

Teodora Radojičić je bila tri godine na robiji, nakon čega je jača neko ikada i puca na pobedu u "Eliti". Ona je 2020. u Beču osuđena na četiri godine zatvora zbog trgovine drogom, ali je zbog dobrog vladanja posle tri godine izašla na slobodu. U "Zadruzi" će ispričati sve o danima koje je provela iza rešetaka, kao i o Zvezdanu Slavniću, za kojeg tvrdi da je samo želeo da je iskoristi.

Republika

Foto: E-stock

 

Ispričaće sve o aferi sa Đuričićkom

Mensur Ajdarpašić ponovo će se naći na imanju u Šimanovcima nakon pauze od dve godine. Crnogorac je u međuvremenu vežbao, sredio telo, ali i psihu, i spreman je da zavrti igru kako on najbolje zna. On je spreman da ispriča sve o aferi koju je imao sa Anđelom Đuričić.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Sve bi dali da nađu ćerku za koju veruju da nije mrtva

Aca Bulić i Ana Ćurčić najverovatnije ulaze u paru i oni su jedni od omiljenih kod publike. Nakon što su obelodanili da su u ljubavi i da su zajedno, morali su svima da dokazuju da njihova ljubav nije fejk. Ono što je njihova najveća bol jeste istina o njihovoj ćerki, za koju veruju da nije mrtva, već da je ukradena i živa.

Bori se sa mužem za alimentaciju

Ivana Elektra je domaća pevačica koja je poznata po pesmama na koje se lože sponzoruše i lovatori. Vlasnica hitova "Šampanjac" i "Beograd na vodi" spremna je da na imanju u Šimanovcima ispriča svoju tešku priču, o tome kako se bori kao samohrana majka, kao i o tome koliko alimentacija joj duguje bivši partner.

Ona otima muževe i bije momke!

Maja Marinković je osvedočena rijaliti-zvezda bez koje nema nijedne "Zadruge". Od nje možemo da očekujemo da bude vrcava, kao i dosad, preotme nekoliko muževa i, po potrebi, prebije svog partnera ili neku od suparnica.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading