PERFEKTNO SE SLAGALI U S*KSU, možda se Marija Ana i Filip pomire

Autor:

Zadruga

22.02.2018

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko nedelja provedenih u Zadruzi, Marija Ana Smiljanić priznala je Filipu Đukiću da je priča kako je bila intimna sa njegovim najboljim drugom samo farsa kako bi ga povredila i osvetila se zbog svega što joj je uradio otkako je ušao u Belu kuću.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić

Sinoć kada su bila pitanja gledalaca postavljeno je pitanje da li postoji mogućnst da se par pomiri sada, kada je otkriveno da je sve bila laž.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana Smiljanić

- Koliko god puta da se pomirimo, mi ćemo raskinuti, ona je svesna da se u svemu razlikujemo. Cela veza nam je bila svađe, pomirenja. Jedino gde smo se perfektno slagali jeste vođenje ljubavi, seks. Mi nismo mogli da se složimo ni u čemu više, ona voli slano, ja ne volim, bukvalno smo se u svemu razlikovali. Ne znam, nemam pojma. Bilo bi opet kao da smo zamazali oči jedno drugom i opet se mirimo. Jeste mi lakše što je slagala. Najgore mi je bilo što nismo pričali, kad smo prolazili jedno pored drugog kao pored turskog groblja,kao da se ne poznajemo. Normalno, sada komuniciramo, normalno da mi prija, ona me ovde najbolje zna - Đukić nije bio siguran šta želi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading