(VIDEO) ODVRATNO: Miki pljunuo Mariju Anu, a i ona njega i to sve zbog ovoga!

Autor:

Zadruga

21.02.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku zadrugarske zurke došlo je do incidenta između marije Ane Smiljanić, Mikija Đuričića i Baneta Čolaka, koja je kulminirala pljuvanjem!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Ana Smiljanić , Bane Čolak i Miki Đuričić!

Pčelar iz Kupinova primetio je da je Marija Ana otuđila novac koji je kod sebe imao Bane Čolak, a taj potez svoje cimerke potpuno ga je izbacio iz takta, zbog čega je počeo da je psuje i žestoko da se svađa sa bivšom devojkom Filipa Đukića.

- Ja ništa nikome ovde nisam ukrao za šest meseci! Seljanko! Ti si klošarka! K*rvo raspala! Vrati pare čoveku! J*baću ti ja mamu, k*rvinu! Ukrade mu 1000 dinara iz džepa i pravi se luda! Nisam znao da je toliko bezobrazna! - vikao je Miki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Ana Smiljanić , Bane Čolak i Miki Đuričić!

- Mene niko ne može da uvredi! Ja sam uzela njemu pare iz džepa, koje je meni obećao! Mama ti je k*rva! - govorila je Marija Ana Smiljanić u pabu.

U svađu se umešala i Jovana Tomić Matora, koja tvrdi da Marija Ana Smiljanić to što je uradila Banetu Čolaku, radi i ostalim cimerima. Miki i Marija Ana nastavili su svađu u dvorištu, a tu je došlo i do pljuvanja.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bane Čolak i Miki Đuričić

- A za to ću ti vratiti g*vnima! - rekla je Marija Ana i uzvratila istom merom.

Kako je izgledala cela situacija, kao i šta se dešavalo nakon ove svađe, možete pogledati u video-prilozima ispod ovog teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mara

21.02.2018 14:52

Kakva odvratna i bezobrazna osoba ova MarijaAna. Vrlo bezobrazno i bezobzirno ponasanje.