OTKRIVENO: Andrija bio na svadbi kod Kije i Slobe!

Autor:

Zadruga

19.02.2018

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Slobe Radanovića izričiti su da njihova još uvek zakonita snaja Kristina Kockar nije pravi izbor za njega!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Ljubav između njega i Kije Kockar je pukla, a ono što je ostalo za tim im stvara muke. Dušan Radanović priznaje da bi, ako se ikada njegov sin pomiri sa Kristinom, izgubio roditelje zauvek.

- Ako se pomiri sa njom, ja sam izgubio dete, a on je izgubio roditelje! To je i moj i ženin stav - izjavio je Slobin otac u "Premijeri". Otac poznatog pevača se osvrnuo i na detalje o Kijinoj operaciji i otkrio šta je prava istina o onome što se već mesecima provlači kroz "Zadrugu".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Ona je operisala običnu cistu i znam da nikad nije ni bila u bolnici! Njihovo prvo venčanje je bilo tajno, a Sloba mi je rekao da je ona to tako htela - rekao je. Slobina sestra Miljana je priznala i da je sigurna da je Kijin sadašnji dečko, Andrija Lazović, bio na njenoj i Slobinoj svadbi.

- On je video samo nju. Ne znam ni kada su se venčali, ali on nije želeo da čuje i nije želeo da mu neko nešto kaže o njoj - pričala je sestra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.