Anđelova porodica PODNELA TUŽBU protiv Teodorine!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.02.2018

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Anđela Rankovića nije podržala njegovu vezu sa Teodorom Džehverović, a njena majka im je to veoma zamerila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora i Anđelo

Od pre nekoliko dana traje Gocina rasprava sa Anđelom, koja je dovodila i do ozbiljnih drama tokom protekle nedelje. Upkros tome što su se pevačica i maneken pomirili, porodice jednog i drugog ne zaboravljaju sve uvrede sa obe strane.

Među njima su pale teške reči, a gospođa Džehverović nekoliko puta pomenula je njegovu porodicu, majku Ljiljanu i ujaka Predraga. Nakon uvreda na njihov račun, novinari portala pink.rs su kontaktirali porodicu Ranković da bi dobili njihov komentar na celu situaciju.

Predrag Peđa Ranković, poznati frizer i Anđelov ujak, kratko je obrazložio da ne sme da daje izjave za medije jer su podneli tužbu protiv porodice Džehverović. Predrag je objasnio da je procedura takva, a da će ova drama dvoje mladih dobiti sudski epilog.

Iako nisu bile srećne zbog toga što se njihova deca zabavljaju, izgleda da će Gordana Džehverović i Anđelova mama Ljiljana ipak morati da se sretnu, makar i na sudu,  a da li će ljubav ovo dvoje mladih uspeti da preživi i posle ovog iskušenja ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
anita

19.02.2018 12:26

Ako Andjelo bude slušao porodicu, završiće kao njegov ujak, sam ./a ima vanbračno dete/. možda ovo dvoje nisu jedno za drugo ali mislim da će mu porodica isto reagovati na svaku devojku

mara

19.02.2018 16:14

Mogli su da sacekaju da se zavrsi rijaliti. Nisu pametno postupili.

Mika

19.02.2018 20:28

Sacekajte kraj rijalitija. Sta ce ako Andjelo ozeni Teodoru?