Marija Ana konačno priznala Filipu šta je tačno imala sa njegovim drugom!

Autor:

Zadruga

18.02.2018

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić do sada su imali bezbroj konflikata i neprijatnih situacija koje su stvarale i te kako veliku tenziju u kući.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana i Filip

Naime, oni su ponovo imali raspravu koja se nastavlja otkako je Marija Ana postala regularna učesnica Zadruge.

- Šta, ja treba da budem ponosna kad pogledam svoje klipove kad smo imali seks? Neću više to da radim - rekla je Marija Ana.

- A to ti glupo, a nije ti bilo glupo što si ono uradila? - pitao ju je Filip.

- To mi nije glupo, mi smo bili zajedno svega 10 dana, boli mene uvo što je on tvoj drug. Ja sam iz inata krenula u dopisivanje sa njim. Na silu me niko nije terao! Da li si se ti na silu zaljubio možda? Ti hoćeš da budeš okej sa mnom da bi imao seks, a ja ti kažem da to neću - priznala je Marija Ana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana i Filip

- Ti misliš da ti meni trebaš da bih ja ispao frajer? Ti si toliko nerealna riba, posle svega ja pričam najnormalnije. Ti si debil. Ti ne možeš da izgovoriš ništa, a da mene ne potkočiš - rekao je Filip.

U razgovoru se moglo čuti koliko je Filip povređen zbog njenog odnosa sa njegovim drugom, a ona mu je obrazložila i šta je radila sa njim tokom njihove ljubavne veze koja i nije dugo potrajala. 

- Ja sam sa njim spavala samo dva puta zbog toga što je on forsirao da mi idemo u bioskop, da blejimo sa njegovim društvom, da se šetamo...nije to bilo zajebancija, mi smo stvarno bili zajedno - ispričala je Marija Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miso

18.02.2018 09:31

Ona se uopste ne kaje jer smatra da je bezgresna. Nerazumna je. Zato se Filip ljuti.