ANA ĆURČIĆ UKLJUČILA LAJV, PA RAZVEZALA JEZIK: Progovorila o brutalnom ratu Zorice i Kačavende, a ovaj njen odgovor će Zvezdana razbesneti!

Autor:

Zadruga

10.06.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić otkrila da je non-stop na vezi sa Acom Bulićem!

ANA ĆURČIĆ UKLJUČILA LAJV, PA RAZVEZALA JEZIK: Progovorila o brutalnom ratu Zorice i Kačavende, a ovaj njen odgovor će Zvezdana razbesneti!

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Ćurčić

Iako je jedva čekala da izađe na "slobodu" i bude sa porodicom, Ana Ćurčić je već danas uključila lajv na Instagramu, kako bi porazgovarala sa brojnim pratiocima.

Gledaoci su joj postavljali pitanja, a ona je na samom početku priznala da je veoma iscrpljena i da ne može doći sebi, a još nije stigla da pregleda sve klipove:

- Iscrpljena sam, želela sam samo da vam se javim i zahvalim na svemu, moji su dobri, a sada pijem svoju prvu kafu - rekla je Ana, a neko je postavio pitanje da li se čula sa Zoricom.

- Nisam se čula sa njom. Moram sve da pregledam i vidim, pa ćemo onda o svemu. Tara, branila sam te tamo koliko sam mogla, ako si videla - rekla je Ana kratko, kada se uključila i Tara Simov.

Takođe, mnogi su hvalili njenog sina Luku, a on, iako je bio prisutan, nije želeo da se pojavi u lajvu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Aca trenutno spava - otkrila je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Iva

10.06.2023 23:19

Pozuri i ti otvori TikTok 😂😂😂

Lale

11.06.2023 08:38

Bolje da cuti. Rijaliti je završen.

Sale

11.06.2023 13:17

Tebi je mesto da radis na ulici.