ANITA PRVI PUT POKAZALA SINA U JAVNOSTI! Pao joj u zagrljaj i zaspao, emotivna scena! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.06.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović ne pušta iz naručja svog sina.

ANITA PRVI PUT POKAZALA SINA U JAVNOSTI! Pao joj u zagrljaj i zaspao, emotivna scena! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Anita Stanojlović bila je devet meseci u rijalitiju ''Zadruga 6'' i zauzela 14. mesto. Njeno učešće je bilo turbulentno, prvenstveno zbog njenih ljubavnih odnosa, a posebno zbog odnosa sa Jovanom Tomić Matorom.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Anita Stanojlović i Matora

Inače, Anita je ušla sa svega 19 godina u rijaliti, a kako je rekla po ulasku razlog je da zaradi sa svog dvogodišnjeg sina.

- Ja sam Anita Stanojlović, dolazim iz Kruševca i imam 19 godina. U rijaliti ulazim kako bih zaradila novac i detetu nešto obezbedila. Dete ima dve godine, supruga nemam, naš odnos se završio pre nego što sam saznala da sam trudna. U vezi je bilo fizičkog nasilja, ali ga nisam prijavila policiji. Majka me je podržala i njeno mišljenje mi je bitno, a otac ne živi sa mnom. Radim u privatnoj firmi, profesionalno šminka i radim nokte - otkrila je Anita Stanojlović tada.

Ona je sada na svojoj društvenoj mreži Instagram pokazala svog sina kako spava u njenom naručju dok ga ona mazi, a ovaj prizor je mnoge raznežio.

Republika

Foto: printscreen/instagram/anita.stanojlovic.official

Anita Stanojlović, sin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading