GODINE SU PROVELI U RIJALITIJU! Lepi Mića je oborio rekord, Matora zaradila preko POLA MILIONA EVRA!

Autor:

Zadruga

10.06.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora i Lepi Mića od rijalitija zaradili bogatstvo.

GODINE SU PROVELI U RIJALITIJU! Lepi Mića je oborio rekord, Matora zaradila preko POLA MILIONA EVRA!

Foto: ATA Images

Rijaliti je za neke postao život i posao, pa su neki od rijaliti igrača u istom godinama, a u tome prednjače Lepi Mića i Jovana Tomić Matora.

Naime, Matora je u rijalitiju provela 68 meseci, a Lepi Mića čak 73 meseca.

- Bio sam u deset rijalitija! Ulazio sam zbog zarade, novac me motiviše. Tamo sam radio za mesečnu platu, koja nije mala, i sve pare sam davao ženi! Ona shvata da je to moj posao. Meni stvarno nije padao teško rijaliti. Zdraviji sam i oštroumniji od svih koji su se do sada našli u "Zadruzi". Psihički sam jak, nikad nisam imao krize i umem da igram igru. Ušao sam prvi put u rijaliti "Farma" 2013. godine i veoma dobro sam se snašao. U startu sam im pokazao zube i postavio ih na svoje mesto.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

Kako je rekao Bela kuća mu je postala druga kuća, au rijalitiju mu ništa nije falilo.

- U kući smo imali sve, ponašali su se prema nama kao da smo carevi. Za mene je rijaliti vrhunska zabava koja bi nas napolju mnogo koštala.

Matora je u rijaliti svetu provela 68 meseci, karijeru je započela 2015. u "Parovima", a onda je 2017. postala učesnica "Zadruge" i u svakoj je bila od početka do kraja.

- Rijaliti je postao moj posao! To je karijera od koje može odlično da se živi, posebno ako se poštuju pravila. Za šest sezona "Zadruge" zaradila sam više od pola miliona evra, i to kad se oduzmu kazne! - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: D. Kadić

Jovana Tomić Matora

- Imam kafić, a jedno vreme sam držala i restoran. Ostatak je otišao na ribe i uživanje. Između sezona sam napolju bila po dva meseca. Rasipala sam se parama kao luda. Trošila sam 8.000 evra nedeljno po klubovima i restoranima. Čak 60.000 evra sam bacila na izlaske! Ceo jedan stan! - zaključila je, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bisa

12.06.2023 11:26

ova spodoba od zene je bruka za sve,sramota