FILIP CAR DOBIO ŠUT-KARTU: Pokušao da se pozdravi sa Aleksandrinom majkom, pa shvatio kako stoje stvari!

Autor:

Zadruga

10.06.2023

04:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka Nikolić besna kao ris na Filipa Cara!

FILIP CAR DOBIO ŠUT-KARTU: Pokušao da se pozdravi sa Aleksandrinom majkom, pa shvatio kako stoje stvari!

Foto: Republika

Filip Car napustio je Zadrugu 6 i osvojio 4. mesto u superfinalu, a odmah po izlasku iz rijalitija sačekala ga je majka Aleksandre Nikolić, koja nije želela ni da se pozdravi sa njim.

Naime, Slovenka je ljuta na budućeg zeta zbog svega što je priređivao njenoj njenoj mezimici i još uvek nije spremna da ga prihvati:

- Nisam se javila. Prošao je autom, izašao, ja sam bila u Šiša baru i to je to... Videćemo, nemojte me sad, sad sam uzbuđena oko deteta, ne znam ništa, nemam inspiracije da pričam - rekla je Slovenka za Republiku.

Da podsetimo, Filip je rekao da je video Slovenku prilikom napuštanja rijalitija i da je poželeo da se pozdravi sa njom, ali je ona samo okrenula glavu.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miki

10.06.2023 08:05

Car bi da podeli nagradu sa pobednicom.

Zveki

10.06.2023 22:16

Okačila se majka godinama da je ćerka izdržava a nije joj dala osnovno vaspitanje pa je Aleks kroz udarce života sazrevala. Verovatno je majka, smislila i kako da " investira" njene pare koju je dobila kao pobednica. Od opsesivne i koristoljubiva majke što dalje. Neka ide tamo gde je srce vodi i neće pogrešiti.